Mit gondoltok, ha egy felnőtt nő kívánságlistát készít?
Olyan dolgokról, amiket jelenleg nem tud megengedni magának, de majd egyszer hátha.
Vannak rajta ruhák, kozmetikumok, parfümök, de van olyan is, amin utazással, továbbképzéssel kapcsolatos célok vannak.
Az előbbit csak a gépén tárolja, az utóbbi viszont ki van akasztva a szobájába az íróasztala fölé. Képekkel meg mindennel.
Nem gyerekes már ez így 20 felett?
Elvégre el kell jöjjön egyszer az a pont, amikor az ember lemond a vágyairól, és megtanul felnőni
Én 28 éves vagyok, én is készítek ilyen listákat. Én ugyan nem rakom ki a falra, íróasztalra, hanem csak a gépemen van, de nem tartom gyerekesnek.
Amúgy most nyugati országokban tök divatos felnőtteknek is a motivációs fal / parafatábla, mert megvan annak a pszichológiája, hogyha mindennap emlékeztetve vagy a céljaidra, akkor nagyobb erővel vágsz bele, nem vész soha szem elől.
Én író/költő szeretnék lenni. Nem ebből akarok megélni, van munkám is, de szeretném, ha olvasnám a munkáimat. A falam az íróasztal körül tele van híres szerzők művészetről szóló idézeteivel, amiket színes lapra nyomtattam. Meg 1-2 filmből is van, pl. a Vissza a jövőbe trilógiából az a szöveg, hogy ahová megyünk, ott nincs szükség utakra. Ki van rakva egy kép egy koncertről is, ahol Jon Bon Jovi áll 600.000 ember előtt, és rá van írva, hogy I've seen a million faces and I've rocked them all. Kint van két festmény (csak nyomtatva), amit szeretek. A gépemen van egy A világ elfoglalásásnak terve c. mappám. Abban vannak ilyen ösztönző fotók, önéletrajz, karrirerterv, idézetek, lista minden évem sikereiről, bakancslista, van arról listám, hogy mik azok a dolgok, amiktől féltem, és megvalósítottam, de még frizuratippek is vannak benne. És hasonló dolgok Pinteresten. Van a falamon egy parafa tábla, rajta naptárral, ahol beikszelem, melyik nap sportoltam, és melyik nap írtam, ki van tűzve minden hónapra 3 teendő, és rajta vannak a legújabb novellapályázatok határidejei.
24 éves vagyok, és ha ez gyerekes, hát, akkor se fogom most csak ezért átrendezni a szobámat.
"ahová megyünk, ott nincs szükség utakra."
Na hallod, ez nekem is kinn van, de nekem azért, mert egy kisrepülőt szeretnék egyszer :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!