Mit gondoltok, ha egy felnőtt nő kívánságlistát készít?
Olyan dolgokról, amiket jelenleg nem tud megengedni magának, de majd egyszer hátha.
Vannak rajta ruhák, kozmetikumok, parfümök, de van olyan is, amin utazással, továbbképzéssel kapcsolatos célok vannak.
Az előbbit csak a gépén tárolja, az utóbbi viszont ki van akasztva a szobájába az íróasztala fölé. Képekkel meg mindennel.
Nem gyerekes már ez így 20 felett?
Elvégre el kell jöjjön egyszer az a pont, amikor az ember lemond a vágyairól, és megtanul felnőni
Nagyon jól csinálja!!
A legjobb, hogy a szeme előtt vannak, miket akar elérni.
A vágyakból célok lesznek, a célból pedig eredmény, ha nem mondasz le róluk. Más kérdés, hogy az embernek meg kell találni az egyensúlyt a vágyálom és a reálisan megvalósítható vágy közötti egyensúlyt, és ezeket megfelelően helyén kezelni.
A kitűzött lista pedig remekül bevált motivációs eszköz, amit ha mindennap látsz, belédivódik, ösztönöz, nem engedi hogy feledésbe merüljön, ezért küzdeni kezdesz érte.
Szóval nem, szerintem nem gyerekes dolog:)
Ja, és én is szívesen kiakasztanám ezeket, de nekem olyanok a lakótársaim, hogy belekötnek...
A kérdező amúgy szerintem nem kritizált senkit, szerintem magáról írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!