Hogyan tudnék megszabadulni a mindennapi szorongástól, kényszerbetegségtől?
Figyelt kérdés
Kezdi pokollá tenni az életemet ez az egész. Úgy érzem, a pszichiátrián nem törődtek elvárható módon velem, pedig öngyilkossági kísérlet miatt szállítottak be. Pontosan 640 szem nyugtatót vettem be, majd megsimogattam a kutyámat, felvettem a kedvenc pizsamámat és lefeküdtem aludni. Másfél hét után tértem magamhoz a kórházban, pedig ennyi adagtól meg kellett volna haljak. Beutaltak a pszichiátriára, írtak fel nyugtatót (az élet durva vicce ez), kedélyjavítót, aztán ennyi. Magánrendelésre nincsen pénzem, eléggé szűkösen éldegélek anyummal. Sajnos ma a magyar egészségügyben nem foglalkoznak a lélekkel eleget, csak írják a gyógyszert, pedig a mentális betegséggel küzdőknek éppen arra van szükségük, hogy foglalkozzanak velük. Én így gondolom.2017. okt. 8. 19:34
1/9 anonim válasza:
Kedves kèrdező! A pszichiátrián gyògyszeres kezelèssel igyekeznek segíteni a betegeken, de a lèlek közvetlen gyògyìtàsával nem a pszichiáter hanem a pszichològus foglakozik pszichoterápiával, egyènre szabott mòdszerekkel (rajzolás,festès, belső kèp alkotás,szemèlyisèg tesztek, stb.) Mindenkinek van körzeti, ingyenes pszichològusa, (nem kell beutalò).
2/9 anonim válasza:
ennyi nyugtatót, hogy tudtál felhalmozni?
3/9 A kérdező kommentje:
Úgy, hogy van rokonom, akinek felírják.
2017. okt. 9. 07:42
4/9 anonim válasza:
Együtt érzek veled.Én is kényszerbetegségben szenvedek meg szorongásban,de nekem nagyrészt hatnak a gyógyszerek.Mielőtt bevetted a 640 szemet ami eszméletlen még kimondani is előtte milyen szorongásoldót szedtél ami kényszerre is jó? Azért kérdem,mert brutál lehetett a szorongás vagy a kényszer,ha ezt tetted. Nem hatot a gyogyszer amivel kezeltek?
5/9 A kérdező kommentje:
Seropram (citaloprám).
2017. okt. 9. 21:43
6/9 A kérdező kommentje:
Mellé Frontin (0.5-ös).
2017. okt. 9. 21:45
7/9 anonim válasza:
Ezt tényleg túlélted? Akkor azt jelenti, hogy élned kell! A pszichiátrián valóban csak a "gyógy"szerekkel való próbálkozás/bénázás folyik, a pszichológusok meg nyaralni
mennek a krízis idején. A végzetes következményeket pedig azzal magyarázzák, hogy előfordul (az életem értelmének elvesztését magyarázták így). Akkor találtam a beírásod, amikor én is számoltam a pirulákat. De ez most időlegesen eltántorított ettől a megoldástól. Ha ilyen ügyesen és okosan leírtad azt ami történt veled (és még objektív kórképet is adtál a magyarországi egészségügy tragédiájáról), és ezáltal "segítséget" kértél, akkor van esélyed gyógyulni. Tiszta szívvel kívánom, hogy így legyen:)
8/9 anonim válasza:
1-esnek. Ez sajnos nagyon nincs így bizonyos tájakon:(
9/9 A kérdező kommentje:
Nyilván, kórházba kerülésemkor azonnal elkezdték kimosni a gyomromat, tehát nem szívódott fel mind a 640 szem.
2017. okt. 12. 07:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!