Nem ismerek magamra! Mi lehet ez? 13L
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok,és mostanában konkrétan nem ismerek magamra,óriásit nőttem az arcvonásaim is megváltoztak,tele vagyok szeplőkkel...de szellemileg is más lettem..régen egy határozott erős személyiség voltam,mára már mindenen sírok/elérzékenyülök, szinte mindenben döntésképtelen vagyok,és órákon is nagyon nezehen tudok koncentrálni...
Mi történik velem? :(
2017. okt. 6. 19:57
1/5 anonim válasza:
Cseperedsz :D Változik a tested, beindulnak a hormonok, ezen mindenki túl esik. Idővel jobb lesz, minden rendben, nyugi 😄
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ♡
Remélem igazad van^^
2017. okt. 6. 20:06
3/5 anonim válasza:
Serdülsz, kamaszodsz. Ez teljesen normális, minden lány átesik rajta. Ha bármi kérdésed van, szívesen segítek. :)
21N
4/5 A kérdező kommentje:
Akkor írhatok?
2017. okt. 6. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!