Chester Bennington miért ölte meg magát?
Figyelt kérdés
Milyen okok vezették oda, hogy öngyilkos legyen? Részletesen írjátok le, kérlek.2017. okt. 5. 17:49
1/10 meszike91 válasza:
Depresszió. Gyerekkori traumák. Talán az alkohol és a drogfüggőség, bár szerintem ezekből "kigyógyult". De legfőképpen Chris Cornell öngyilkossága.
Igazából ezek együttese, van az úgy hogy az ember nem látja értelmét az egésznek. Valószínűleg már régóta gondolkodhatott az öngyilkosságon.
2/10 anonim válasza:
+Ausztráliában megmarta egy mérgespók, lehet lett valami maradandó betegsége miatta
4/10 anonim válasza:
Gyenge ember, aki szarik mindenki másra magán kívül pl. a gyerekeire a feleségére IS.
Szánalmas.
5/10 meszike91 válasza:
A depresszió egy betegség. Senki se lesz csak úgy öngyilkos. Ezért ítélkezni szerintem undorító.
6/10 anonim válasza:
Annyira nem lehetett gyenge az öngyilkossághoz is erő kell. Na ahhoz én gyenge lennék, hogy megöljem magam..
7/10 anonim válasza:
Az alkohol és a drog elég keményen kikészíti az agyat, hiába áll le róluk.
Ehhez jönnek a gyerekkori traumák, a fő kapocs pedig a barátja volt.
8/10 anonim válasza:
Valószínűleg nem is öngyilkos lett, csak rzt terjesztik róla, a felesége, Talinda kiírta még akkor a twitterre, hogy bizonyítéka is van. Elvileg már holtan akasztották fel, és eltört 7 bordája, tehát elég gyanús ez az egész.
9/10 anonim válasza:
Komolyan van aki még mindig ilyenekben hisz, mint az utolsó?
Atyám..
10/10 anonim válasza:
9: Nézd meg, ki az a John Podesta, és mi a pizzagate.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!