Szerintetek Paul Walker vagy Chester Bennington halála rázta meg jobban az embereket? Melyikük a nagyobb veszteség és miért?
Figyelt kérdés
#halál #sztár #baleset #emberiség #haláleset #öngyilkosság #Halálos iramban #Linkin Park #Paul Walker #Chester Bennington
2017. aug. 1. 11:31
2/20 anonim válasza:
Számomra Paul,mert az lp-t sose szerettem
4/20 anonim válasza:
Nekem is Paul Walker,de szerintem ez annak tudható be hogy ő színész ezáltal az emberek közelebb érezték magukhoz főleg a filmbéli karaktere miatt és az is rájátszhat mg hogy pont autóbalesetben kellet meghalnia.
De amugy is szimpatikusabb számomra Paul Walker.
6/20 anonim válasza:
Engem egyik eset se rázott meg, nem ismnertem személyesen egyiket sem.
7/20 anonim válasza:
Nem rázott meg egyik sem, az öngyilkosokat pláne nem tudom sajnálni.
De Paul Walker szimpatikusabb volt.
8/20 anonim válasza:
Engem Chester Bennington rázott meg jobban, mivel kamaszkoromban imádtam a Linkin Parkot, így eléggé elszomorított a halála, illetve az is, hogy sosem láthatom már őt élőben énekelni.
9/20 anonim válasza:
Engem Chester Bennington, mert a Linkin Parkon nőttem fel kb. Paul Walkert nem is ismertem, nem szoktam túl gyakran filmeket nézni.
10/20 anonim válasza:
Számomra Chester hiányának tudata jobban fáj,bár Paul Walkert is sajnáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!