Legonday kérdése:
Ti is sajnáltátok luckeY-e t mikor meghalt Chester Bennington?
Figyelt kérdés
Nagyon kivagyok... Szegény luckey. Olyan rossz lehet neki.2017. júl. 24. 01:39
1/16 anonim válasza:
Én nagyoon😢😢😢 Naaaooon sajnálom luckeeeyt😢 SZEGGGÉNY LUCKEEEY
2/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom elképzelni mennyire rossz lehet neki 😭😭
2017. júl. 24. 01:48
3/16 anonim válasza:
Igen, rendkívüli módon. De ki az a luckey? És ki volt Chester?
5/16 anonim válasza:
Jelen esetben LuckeY, MatsuKei és minden rajongó (köztük én is) alig sajnálható, bármennyire is szemétnek hangzik. A fontosak most Chester családja, a barátai (köztük a Linkin Park tagjai) és minden ismerőse. Nekik sokkal rosszabb ezt megélni, mert közeli kapcsolatban voltak vele. Például a gyerekei hogyan fogják feldolgozi az egészet? Vannak köztük egészen kicsik.
6/16 anonim válasza:
Ki az a luckeY? Miért lenne neki olyan rossz?
A rajongókat (én is az vagyok) nem sajnálom.
A barátait, a többi bandatagot, a családját, pláne a gyerekeit nagyon sajnálom. Nekik Chester egy fontos személy volt az életükben.
7/16 anonim válasza:
Sajnáljak egy rajongót? Normális vagy? Semmilyen kapcsolatban nem állt vele. Akkor hány millió rajongót kéne még sajnálni?
8/16 anonim válasza:
Nem. Ebben az esetben, ha vkit sajnálok, az Chester családja, nem egy random youtuber.
9/16 A kérdező kommentje:
Ez a kérdés nem volt komoly. Az egyik ismerősöm mondtam ezt. Tegnap kicsit szórakoztunk vele És ez is a része volt
2017. júl. 24. 22:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!