Ti is sajnáltátok luckeY-e t mikor meghalt Chester Bennington?
Elöször is Ki a rákom ez a LuckeY ?
fogadni mernék valami videós....
és te őt sajnálod ?
nézzél már magadba ki halt meg!
komolyan te is biztos ez a gondolatok nélküli elveszet gyerek vagy, meghalt egy legenda egy ikon te meg egy rajónoját sajnálod ? és még sajnáltatod is ITT EZEN AZ OLDALON, szerintem pusztulj meg...
én rosszul vagyok tőletek :) a kommentek egy részétől is, meg attól is, hogy nektek ez szóbajött és akkor "poénból" ezt kérdezgeted ... és akkor ez itt egy párbeszéd
nem tudom ki az a luckeY, nem is érdekel, és sajnálni se kell senkit, de olyan, hogy halottakat nem gyalázunk, meg gyászoló emberekbe nem taposunk bele, olyan már nincsen?
én rendezem ezt magamba, több mint 10 éve kötődöm ezer szállal a Linkin Park-hoz, június végén a koncertjükön jártam, hatalmas álom vált valóra, és a mai napig nem sikerült megértenem, feldolgoznom és elfogadnom a helyzetet ... magánügy, mindenki rendezi magába ahogy tudja, nem is ragoznám, de ti egy kicsit se szégyellitek magatokat ilyenkor? nem azért mert Chester nekem fontos volt ... akárki ... nem ezért másztunk le a fáról annak idején barátaim :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!