Melyik volt a kedvenc számotok a Linkin Parktól? Mit adott nektek az együttes és Chester Bennington?
a Breaking The Habit a kedvenc számom tőlük, de amúgy mindegyik jó.
Nagyon szomorú, hogy meghalt Chester.
Az összeset szerettem. Az összes album megvan mai napig a telefonomon.De ha engem kérdezel,akkor azért van pár amit egy fokkal jobban szerettem a többinél.
Ezek köze tartozik:
Numb
In The End
Burn It Down
Castle of Glass
One Step Closer
Crawling
Papercut
Invisible
Heavy
Battle Symphony
Breaking The Habit
Leave Out All The Rest
És most nagy kedvenc a Talking to Myself. Ez utóbbi pontosan aznap majd' egyidőben jelent meg(a klipje),mint amikor Chester úgy döntött,hogy nem jó neki itt.
Hogy mit adott nekem a Linkin Park? ERŐT. Nagybetűs erőt. Volt egy elég sötét időszak az életemben,akkor rájuk mindig számíthattam. Chester pontosan azt énekelte amit épp akkor éreztem,szinte egyek voltunk. Aztán elmúlt ez az időszak,és később évekkel ezután is úgy gondoltam rá/rájuk vissza,mint egy barátra,aki kihúzott a sz*rból. Hülyén hangzik,de esküszöm így éreztem,sőt érzem a mai napig.
Mérhetetlenül sajnálom,hogy ez történt vele. Csodáltam ezt az embert,nagyon helyén volt a szíve!
Soha nem fogom neki elfelejteni,amit értem tett tudtán kívül,de(ha) egyszer találkozok majd vele odafent el fogom neki mondani mennyire hálás vagyok neki!:)
1. A Somewhere I belong, mert ez által ismertem meg őket a 2000-es évek elején (olyan 10 éves lehettem, imádtam) és a Bleed it out (ha felzendül a fülemben, amikor egy nehéz edzés alatt már a feladásnál tartok, tutira visszatölti az "akksim" 10-20%-kal:)
2. Nekem személy szerint nem adott sok extrát. A Meteora volt a kedvenc albumom, a regebbi számaikat nagyon birtam, de nem volt kedvenc. Nem őket vettem elő rossz napjaimon, bánatomban, erőgyűjtéshez stb.
3. Ettől függetlenül megrázott a hírt. Szimpatikus volt Chester, meg is néztem egy-két interjúját, bírtam, mint embert. A hangját is.
Maximálisan megértem, hogy a generációnk sok tagját sokkolta a hír, hiszen őket hallgatva nőttünk fel, nagyon sok kortársamnak ikonikus volt ő. Meg amúgy is, ilyenkor kicsit olyan, mintha mi is egy lépéssel közelebb kerülnénk a sírhoz.... :/
24/L
1. A Line In The Sand mert kiváló dal.
2. Sok jó dalt.
3. Sajnálom őt de a családját és a barátait jobban.
Waiting For The End. Egy nyaralásból hazafelé hallgattam az albumot és ez a szám jött. Valahogy abban a percben nagyon megfogott. Főleg a szövege. Amióta pedig meghalt, szinte csak ezt hallgatom. Tudom, sok számában megírta a szenvedéseit, de ez valahogy nekem pont az öngyilkosságra utal.
"...All I want to do is trade is life for something new Holding on to what I haven't got..."
Ott voltam a VOLT koncerten. Mikor ezt a számot énekelte, olyan szinten libabőrös lettem, mint még soha egyetlen daltól sem. Elszomorít a gondolat, hogy talán soha többé nem fogom újra ezt érezni egy zeneszám hallgatása közben sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!