Akkor most Chester halála után meg fog szűnni a Linkin Park?
Szerintem kiadják a már felvett eddigi új számaikat (talán Chesternek ajánlva), de nem hiszem hogy folytatni fogják nélküle. Nem csak arról beszélünk hogy ne tudnák pótolni a hangját, mert vannak akik el tudnák énekelni a dalokat, itt sokkal inkább a kultusz a lényeg. Több generáció nőtt fel a dalaikon, több millióan rajongtak értük a kezdetektől, de napjainkban is sok fiatal fedezi fel a régi zenéjüket, és szerelesedik bele teljesen. És ehhez az eredeti felállás kell. Arról nem beszélve, hogy a banda többi tagját ez mennyire sokkolhatta, biztos hogy most egy időre eltűnnek, de hogy szereznek egy új énekest és tolják tovább a szekeret, az szerintem ki van zárva.
Egyébként 2007 óta nekem se tudtak felmutatni semmit, ami elnyerte volna a tetszésemet, az utóbbi időben meg kimondottan szörnyű volt amit műveltek ezzel a pop-os iránnyal, de basszus, körülbelül 10 éves koromban fedeztem fel őket, és hallgattam rongyossá CD-ről az albumjaikat. Ezt semmi sem tudjá semmissé tenni. Kb 10 éve ragasztottam fel az íróasztalom fiókjára egy saját készítésű LP lógót, ami még mindig ott van, plusz a parafatáblámon is vagy 8 éve ott virít egy poszterük. Lehet, hogy az utóbbi években én is kritizáltam őket, és megmondom őszintén, nekem a Voltos koncertjük se nagyon jött be, de akkor is a zeneipar egyik legjelentősebb együttese voltak ők, és baromira megérintett ez az egész. Sose gondoltam volna, hogy Chester ennyire kész van idegileg, értetlenül állok előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!