X-faktor nézők, mennyire sajnáltátok múlthéten, hogy Tóth Marcell kiesett a versenyből?
Semennyire. Megérdemelte.
Már az első adásnál kidobtam volna, egyrészt azért mert már a táborba is összevissza bénázott még azt a pár sort sem volt képes megtanulni, plusz mellette tróger is volt, ahogyan azt olvastam meg mondták is a kisfilmjében.
Meg az hogy hiányzott az anyukája nem indok erre, mert tudta nagyon jól hogy mi vár rá, és több mint 1 hónapja volt felkészülni arra, már az is csoda hogy a múltheti adást nem bénázta el, de a párbajt elszúrta, a kiscsaj leverte őt, ennyi. Túl fiatal még, ez nem neki való.
Szóval nem kár érte.
A múlt hetit nem néztem, de a mait sajnos igen. Ha ezek mind jobbak a Tóth Marcellnél, akkor megérdemelte a kiesést.
Most annyira 0 volt a produkciója mindahánynak, hogy ki kellene esniük mind egy szálig.
semennyire se.
alapból minek jelentkezett 17 évesen?
23-25 alatt nem kellene senkinek se.
addigra legalább beérnének ha gyerekkoruktól énekelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!