Nem tudom felfogni a Linkin Park énekesének a halálát?
Amikor meghallottam nagyon nagy sokkot kaptam.Pár napig sirtam de most egyszerűen szomorú vagyok.
Nem tudtam elmenni a VOLT Fesztiválra,amit nagyon sajnálok..
Régen depressziós voltam mivel sokat bántottak a suliban de az LP hallgatása sokat segitett nekem.Emlékszek mikor ültem a padba és rajzolgattam a Linkin Parkot,erre páran elkezdtek megint bántani.Akkor volt az amikor én torkom szakadtából üvöltöttem és a 4 év után megvédtem magam igazán..
Chester volt a példaképem.Olyan erős akartam lenni mint ő..
Egyszerűen nem tudom felfogni és fogalmam sincs mikor fogom ezt feldolgozni..
Segitsetek plz.
Én is szomorú vagyok miatta, de nem rázott meg.
Ő döntött így, és szerintem kicsit önző is volt, hiszen ott volt a banda, a családja, a 6 gyereke!
Nekik milyen szörnyű lehet.
Hát izé... legyél erős, ne add fel meg ilyenek.
Én nem tom ezt átérezni mert most hallottam először erről a fazonról meg a csapatról, mentségemre legyen mondva mindig is inkább a rock zene érdekelt a popot nem annyira követtem nyomon.
Én is így vagyok..
Azóta is.
Sosem voltam hatalmas LP fan, de szerettem azért mindig is.
Mikor felvételire készültem Linkin Parkra edzettem, hiszem, hogy ők segítettek a felkèszülèsben ès a sikerben, olyan inspiráló a legtöbb zenèjük.
Amikor meghallottam hogy mi törtènt vele összeomlottam.
Nem csak konkrètan a szemèlye miatt, hanem kèrdèsek kavarognak bennem:
Miért ilyen élet jutott szegénynek?
Minek élünk, ha meghalunk?
Hogy repült el a tinikorom ilyen gyorsan?
Hogy lehet, hogy senki nem tudott rajta segíteni?
Egy ilyen tehetsèges embernek mièrt kellett ennyit szenvedni ès így meghalni?
Mit èrezhet most a családja?
Miért vannak olyan emberek, akik tönkre tesznek egy gyermeket, egy èletet? Mert a szexuális zaklatás tönkre teszi az embert örökre.
Szörnyű èrzèsek kavarogak bennem azóta is, nehezn találom a helyem most a világban.
De hiszem, hogy ennek így kellett lennie, szenvedett eleget, nem akart tovább, nagy űr marad utána, egy újabb legendával kevesebb a világ. Az idő majd meggyógyítja ezt a sebet a lelkemen.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!