Nem tudom felfogni a Linkin Park énekesének a halálát?
Amikor meghallottam nagyon nagy sokkot kaptam.Pár napig sirtam de most egyszerűen szomorú vagyok.
Nem tudtam elmenni a VOLT Fesztiválra,amit nagyon sajnálok..
Régen depressziós voltam mivel sokat bántottak a suliban de az LP hallgatása sokat segitett nekem.Emlékszek mikor ültem a padba és rajzolgattam a Linkin Parkot,erre páran elkezdtek megint bántani.Akkor volt az amikor én torkom szakadtából üvöltöttem és a 4 év után megvédtem magam igazán..
Chester volt a példaképem.Olyan erős akartam lenni mint ő..
Egyszerűen nem tudom felfogni és fogalmam sincs mikor fogom ezt feldolgozni..
Segitsetek plz.
18.
Ezt kb te találtad ki, semmilyen még csak említés vagy nyilatkozat sincs ilyenről a neten, hogy ez pr fogás lett volna, vagy hogy ő terrorizált senkit. Ha megnézed a gyerekkori képét tènyleg elèg xarul nèzett ki, nem csoda hogy terrorizálták, kèptelensègnek tartom hogy hogy ő lett volna a másik oldalon..
Ezzel en is pont ugyan igy erzek! ( es akkor lehet lepontonzni)
A szamaikon nottem fel,depresszios vagyok en is.... viszont a dalaik olyan erzeseket is elmondanak amit en ereztem/erzek a mai napig. Felfoghatatlan hogy nincs tobbe...
Amugy aki nem volt depresszios soha az nagyon konnyen dobalozik a szavakkal... fogalma sincs rola milyen erzes ez... ra mondjak az emberre hogy jaj csak rossz napod van aludd ki magad majd jobb lesz... vagy nezd a dolgok pozitiv oldalat!! Nem igaz mindig ilyen negativ szar vagy! Hanyszor megkaptam mar ezt! Inkabb rugnak meg az emberen nehogy jobb legyen mar.... na tessek itt a pelda ra hogy nem minden a penz meg a hirnev!!
Nem kivanom senkinek hogy tudja meg milyen erzes ez! Mert akarmennyire is hihetetlen..BORZALMAS!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!