DragonfromRivia kérdése:
Introvertált vagy extrovertált emberek vagytok?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, milyen társasági beállítottságú egyének használják ezt az oldalt. Kommentelj! :)2017. okt. 3. 17:18
1/16 anonim válasza:
Én sajnos introvertált vagyok. Sokkal szívesebben lennék az ellenkezője, mert akkor könnyebb lenne megszólalnom egy társaságban vagy ha idegen emberekkel kell beszélnem. 17/L
2/16 anonim válasza:
Nem tudom,de valahol a kettő között gondolom magam.Szeretem a társaságot,szükségem is van rá,de néha szeretek egyedül lenni.
3/16 anonim válasza:
Én is az introvertáltak táborát erősítem.
Ha pedig a teljes személyíségtípusomra is kíváncsi vagy: INTP-T vagyok.
16/L
4/16 anonim válasza:
Inkább introvertált de inkább valahol a kettő között.
6/16 anonim válasza:
Introvertált, de legutóbb csak 60-40 arányban nyert, szóval annyira nem a véglet. Nem kedvelem a nagy társasági eseményeket, szükségem van a magányra, viszont a közeli barátaimmal szívesen megyek mindenfelé és annyira nagy problémát nem okoz a felszólalás nagy társaságban, meg az emberekhez beszélés, de azt se mondanám, hogy teljesen gátlástalan vagyok, mert nagyon nem:D
7/16 anonim válasza:
Én nem szeretem beskatulyázni magam.
10/16 anonim válasza:
Extrovertált, szeretek ismerkedni. :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!