Miért van az hogy olyanok erőltetik a zenélést/éneklést, akik ha beleőrülnek sem viszik semmire?
Figyelt kérdés
Olyanokból indulok ki akik youtube kapcsán lettek híresek, és nem is tanította őket senki.
A sok fekete rapper, 13 évestől a 30 évesig, Bronx Harlem Chicago, Brooklyn, szegények között is volt aki unalmában írt szövegeket, felénekelte és egy kiadó felfigyelt rá, aztán az addigi nélkülözésből neves előadó lett belőle.
2017. okt. 1. 23:12
1/3 anonim válasza:
Még kiderül, hogy valaki tehetséges addig sok idő telhet el, ill. ha valaki energiát fektet be valamibe azért valamit csak jut előre.
2/3 anonim válasza:
Nekem úgy tűnik, az emberek sok hulladékot szívesen hallgatnak... Sok mindenben toleráns vagyok s tudom, hogy az ízlés szubjektív, de ha egyszer tényleg borzalmasnak találok népszerű zenéket, akárhogyan is nézem, illetve hallgatom...
De mással is ez van. Sokszor elhűlök, milyen minőségű munkából meg nem élnek emberek.
3/3 anonim válasza:
Sok ember nincs tisztában azzal, mely vágyai reálisak, melyek nem, és manapság az folyik a csapból is, hogy "kövesd az álmaidat". Mellette anyu, apu, pasi-csaj, haverok meg elfogultak, meg lehet, hogy a környezetében neki van a legjobb hangja, csak épp nem a "suliban a 4. legjobb énekes" típusú emberekből lesznek a sztárok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!