Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért vannak ilyen gondolataim?

Miért vannak ilyen gondolataim?

Figyelt kérdés
Egy ideje egy szomoru gondolat jár a fejembe ami, hát hogy is mondjam.... Arra gondolok hogy mi lesz a világal, a világvége előtti időkön járnk a gondolataim, Meg hogy apokalipszis van(bocsánat hirtelen nem tudom hogy írják) És hát nagyon kevés a tulélő, Lécci írjatok már tanácsokat az ilyen gondolatok kezelésére. köszönöm :)

#Szomorú gondolatok
2017. okt. 1. 22:41
 1/10 anonim ***** válasza:
Élj, hogy ha bekövetkezne legyen előtte örömöd.
2017. okt. 1. 22:47
 2/10 anonim ***** válasza:
Élj a jelenben, és kevesebbet fantáziálj
2017. okt. 1. 22:47
 3/10 anonim ***** válasza:
Mosolyogj oszt jó lesz. Tuti!
2017. okt. 2. 00:59
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Foglald el magad és verd ki a fejedből az ilyen gondolatokat. Semmi jóra nem vezetnek.
2017. okt. 2. 10:46
 5/10 A kérdező kommentje:
Minden eddiginek köszönöm :) Már kicsit kezdtem félni hogy a 4-ből valakinek lesz egy gonosz megjegyzése :) Igazatok van kicsit élénk a fantáziám Pl: Mikor a hajnali időkbe ki megyek pipilni, Rá gondolok arra hogy a My litle baby ice cream reklám arca közelit felém és elkpézelem, Viszont most egy másik problémámra is választ kaptam, Köszönöm :)
2017. okt. 2. 18:11
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem is szoktak ilyen gondolataim lenni, sőt még durvábbak is. Tényleg nem vezetnek semmi jóra. Viszont nálam van olyan, hogy órákat így képzelgek. Akár társaságban is.
2017. okt. 2. 19:31
 7/10 A kérdező kommentje:
Én nem véletlen képzelgek, én direkt csinálom, ha nem gondolok rá, nincs ott Pl: mikor gyorsan haza akarok érni, elképzelem hogy üldöz az I feel fantastic , 5 perc alatt othon vagyok , petig 15-20 perc ha sietek :D Amugy nekem is durvábbak vannak csak nem akartam részetezni :) amugy a te neved nem zsolt? van egy ismerősöm akinek a "viszont" a szava járásába van :)
2017. okt. 2. 21:28
 8/10 anonim ***** válasza:
40%
Amikor hányingerem van mindentől, sajnos nálam is előfordul, hogy azt kívánom világvége legyen, de elmúlik. :'D Depresszióra utal szerintem.
2017. okt. 3. 00:23
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem Zsolt a nevem :D #6
2017. okt. 3. 07:24
 10/10 A kérdező kommentje:
8-as Hát... 2 éve az vagyok. Nagyon jó meglátás :)
2017. okt. 3. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!