Nyertél, találtál már valami értékeset valahol? Mi volt az és mi lett vele?
Én szerencsés vagyok ilyen téren. Főleg mióta Angliában élek.
Mindig találok valamit. pl: mobiltelefonokat rendszeresen találok. Ha mobilt találok, akkor mindig felhívom az utolsó hívott számot, elmondom, hogy megtaláltam a telefont, és visszaadnám a jogos tulajdonosának. Cserébe mindig adnak valamit..nem nagy dolgokat, mint pl: csokit, vagy meghívnak egy kávéra stb. Jó érzés, hogy boldogok mert visszakerül amit elhagynak. Rendszeresen találok pénzt. heti egyszer találok vagy 10 vagy 20 fontos papírpénzt. Ezeknek nem tudom a gazdáit megtalálni így elköltöm. Mivel talált pénz így mostanában a helyi boltban az állatok segítségére szolgáló dobozba költöm el. Most pl. árva cicáknak lehet vásárolni, és egy gyűjtődobozba tenni. A talált pénzt erre költöm. Volt rá példa, hogy egy buliból hazafelé tartva találtam egy pénztárcát benne majdnem 300 font volt. Itt sem volt semmi amiből megtudhattam volna ki a pénz gazdája.
2 éve nyertem pénzt. Elég szép összeget. Abból vettem otthon egy budapesti lakást. (amit most albérletben ki is adok)
Szóval én szerencsés vagyok..:)
Egyszer találtam egy tízezrest az utcán.
Volt egy 6-osom a 7es lottón, pedig csak egy mezővel játszom.
Pókeren 1600$-t.
Tombolán 20ezer forint érték felett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!