Ti próbálkoztatok már nyelv feltalálásával? Én kidolgoztam, többé-kevésbé, ilyen nyelvtervezeteket, ha van valaki, akit az ilyesmi foglalkoztat:mit és milyet találtál ki?
Csináltak már néhányat... nem rosszak, csak még el kéne terjeszteni.
Én is készítettem már, csak nem emberi nyelvet. Az sokkal egyszerűbb. Teljesen korrekt lett, és könnyen továbbfejleszthető.
Csináltak már néhányat...igen,állítólag akár ezernél is többet.Tanultam róluk.
Azt nem értem,mi az,hogy: nem emberi nyelvet?Egyébként a kérdésem: próbáltatok-e már nyelvet feltalálni, a lehető legkomolyabb.Ha a válaszod is az,elnézést
El kéne terjeszteni-legalábbis egyet okvetlenül.
Biztos jó szórakozás, de szerintem teljesen öncélú a dolog. Egy teljesen kitalált nyelv úgysem fog közvetítő nyelvként elterjedni. Nekem a mesterséges nyelvek közül az interlingua tűnik a leghasználhatóbbnak, de jelenleg szinte semmi esélye sincs, és az eszperantónak sem. Manapság érdekeltség és érdeklődés hiányában nem megy ez a téma.
Érdekelne azért hogy milyen nyelvet találtál ki, milyen a hangkészlete, a szavakat kitaláltad vagy létező nyelvekből szedted össze, milyen a nyelvtana?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!