Érezted már magányosnak magad, mert nem találtál lelki és szellemi társat?
Elég sajátságos vagyok, komoly gondolkodású, és vannak céljaim az életben. Mindemellett érzelmes típus vagyok. Sokat szenvedek mostanában, leginkább a magánytól, mert nem találok senkit, akinek hasonló lelkivilága lenne, vagy szintén lehetne vele komoly dolgokról beszélni. Úgy érzem, a többséggel csak komolytalan és üres párbeszédet lehet folytatni, és hiába van meg a kontaktus másokkal, nem találok senkit, aki meg tudna érteni, vagy egyáltalán olyan alkat, aki kíváncsi a másikra. Szerintem sokan túl önzővé váltak és csak magukkal vannak elfoglalva. Én próbálok nyitni mások felé, érdeklődöm felőlük, próbálok közeledni és megismerni a személyiségüket, de sokan bizalmatlanok, vagy nem is tudom... olyan passzívak, fásultak, inkább facebook-oznak és ostobaságokat csinálnak ott, vagy játszanak valamilyen számítógépes játékkal, esetleg tv-znek. Egy szó mint száz, kevésbé vagyunk társas lények, vagy mi folyik itt?
A fentiek szerintem elég általános jelenség. Ami engem személyesebben érint, az az, hogy nem találok egy társat, aki nem az "élj a mának" elv alapján napról napra él mindenfajta terv nélkül, és igényes lenne, szeret filozofálni, elmélyedni magában, lelkileg igényes lenne.
Mi a véleményetek minderről? Voltatok már hasonló helyzetben? Szerintetek is nehezebb manapság igényes és komoly emberi kapcsolatokat építeni?
21/F
Azt tapasztalom, hogy megtalálja zsák a foltját. Nem vagy 21 évesen semmiről lemaradva és hogy még nem találtad meg a társad az egyrészről a korodnak is betudható, másrészről feltehetőleg nem olyan körökben mozogsz. ...lakókörnyezet, iskola, klub...
Változtass, ne várj sültgalambot...ha már magadról állítod, hogy komoly gondolkodású vagy, akkor ne sültgalambozz, hanem lépjél.
Igen, sok a felszínes ember, valóban kockulnak a számítógéppel, TV-vel, de nem mindenki.
Másik dolog ami eszembe jutott, hogy minden embertipus hasonlókat vonz magához. Biztos te is megtalálod a hozzád hasonlóakat. Lehetséges, hogy kevesebben lesznek, de jó barátból a kevés is érték.
Társkeresésnél,-oké-épp negatívan írsz a netről, de tegyük fel beírnád társkereső szövegbe, hogy filozofikus , komoly gondolkodású ffi vagy és kizárólag hasonló gondolkodású hölgyet keresel. Szinte egészen biztos kapnál normális megkereséseket.
Igazad van, minden féle komoly dolog veszendõben van.
Csakis a kivagyi-mivagyi létezik manapság, amely az ivásból, cigizésbõl, bulizásból, elfajult társalgásból stb. áll. Aki nem ilyen az ki lesz közösitve.
Ajajj, de még mennyire, hogy érzem ezt.
Ne add fel, előbb-utóbb megtalálod a hasonló érdeklődésűeket, vonzzuk egymást.
Teljesen így érzem magam. Ha gondolod olvasd el a blogom első bejegyzését. Ugyanez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!