Lassú felfogású, ügyetlen és feledékeny is vagyok, már hülyének néznek, mit tegyek ellene?
Munkahelyemen 3 hónapja vagyok, de annyit hibázok (még mindig): anyag hol van, mihez mi kell, ez hogyan van?stb napi szinten elófordul, amihez jön, hogy elrontom a folyamatot, kiesik a kezemből, sorolhatnám. Előfordul hogy rám kiabálnak, cifrákat mondanak, amit meg is értek :(
Ráadásul egyszer nem elég elmondani valamit nekem, töbszőr kell.
Ezek miatt persze hogy szorongok,remeg a kezem, leblokkolok, ami csak tetéz mindent.
Ha számolni kell, akkor a legegyszerűbb dologba is bele kavarodok, nem tudom számoló géppel ki számítani, inkább azt is elveszik tőlem. Fejben lassan számolok, pontatlanul.
Pedig a családom szerint nem vagyok hülye, idén érettségiztem, 4 átlagokkal. Gyorsan megjegyzek bármit ami érdekel,hasznos, rajzolok, írok, verseket tudok kőlteni(persze csak az iroasztalomnak). Szóval olyan hülye mégsem lehetek, csak munkában, igaz stressz alatt vagyok mindennap, idegeskedek, szorongok.
21/lány.
Sakkozz, brutálisan fejleszti az elmét, a gondolkodást, előrelátását,fantáziáit...
Chessmaster9000
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!