Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináljak, nem érzem...

Mit csináljak, nem érzem magam embernek?

Figyelt kérdés

Nos, a problémám az lenne, hogy 105 kiló vagyok, és ez főleg a hasamra van rárakódva, rengetegen azt hiszik rólam és mondják mintha 9 hónapos terhes lennék. 14 éves lány vagyok. Persze erre azt lenne a legegyszerűbb mondani, hogy fogyjak le, de ha ez ilyen könnyű lenne, akkor a világon csak vékony nők élnének... Inkább arra kéne valami tanács, hogyan fogadjam el magam, hogyan öltözzek.

A bajom csak azzal van, hogy a leghelyesebb fiúk hosszan megnézik az arcomat, aztán a hasamra néznek, aztán onnan már nem néznek többször az arcomra. Nekem nagyon fáj ez, és mivel kényszeresen eszek, falásrohamok, nem tudok mit csinálni, mert aki ennyire rászokott az evésre, annak aztán lehet mondani, hogy kezdjen el egészségesen étkezni. Persze tudok én salátákat, zöldségeket enni - de a csipsz, a sonka mellett.

Valami megoldás? Bármilyen válasznak örülök (bizonyos kereteken belűl) és akik azt írják hogy fogyjak le azok meg azt is írják le akkor hogy hogyan... előre is köszönöm a válaszokat!

2017. szept. 21. 07:27
1 2 3
 21/21 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Leírta, hogy konkrétan HÁNYINGERE lett. Érted? Férfiként (igen férfi, nem vagyok már 20 éves) kijelenthetem, hogy dagadt nővel szexelni undorító érzés. Értem én hogy bántó, de cukipofival se leszel vonzóbb. 14 (vagy 15?) évesen még nem kéne a nálad 5-6 évvel idősebb válaszolókat lekisfiúzni.

Nekem is volt duci barátnőm, ugyanaz volt a helyzet, mikör összejöttünk volt vagy 60 kilós, mikor (nem a testsúlya, vagy alakja miatt, megcsalt, bár nem tudom akkori állapotában kinek volt gusztusa lefeküdni vele) akkor lehetett vagy 80.

Nem az a baj, hogy a férfiak külső alapján ítélnek. (A nők meg pénztárca alapján) Szabadon el lehet (súlyosabb (hihi) esetben) válni, nem gátol meg ebben semmi.

Kérdésedre válaszolva:

1: Pszichológus

2: Pszichiáter

3: Dietetikus

4: Plasztikai sebész. (Nem lehet szépíteni, ha lefogysz, nagy lesz rád a saját bőröd)

2018. aug. 4. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!