Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti mit gondoltok az ilyen...

Ti mit gondoltok az ilyen emberekről?

Figyelt kérdés

[link]

Mit gondoltok az ilyen vagy hasonló emberekről? Akik szeretik az extrém stílust. Elitélitek őket? Vagy van aki szexinek tartja? Nekem nagyon bejön:D szerintetek? /L

2017. szept. 15. 22:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nem mellesleg tök szép az arca. Jól elba.szta ..
2017. szept. 16. 08:00
 12/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válasszokat jöhetnek még:D hát ettől leszünk vegyesek:D nekem nagyon bejön, én is szeretem a sok tattoo-t, de még nem multam el 18 és anyám nem tolerálná amit nem is csodálok:D én aztmondom hogy még mindig jobb, mint a mai generáció,vagy a k_rvák/plázacicák akik miniszoknyában pucsítanak:D de ízlések és pofonok:D Szerintem egy ilyen ember belülről, tuti nem lehet rossz ember:D jó, persze biztos vannak kivételek, de általában az ilyen emberek elfogadóbbak:) én azt tapasztaltam, hogy egy ember minnél jobban ellöki magától a divatot és minnél extrémebb a stílusa, annál inkább együttérzőbbek mint embertársai. Biztos ennek is van valami magyarázata:D
2017. szept. 16. 08:14
 13/20 anonim ***** válasza:

Nagyon bejön, de attól is függ, hogy milyen nemzetiségű az adott ember.

Ha magyar vagy bármely más európai, akkor semmi gáz nincs vele, ellenben Mexikóban és Japánban jelentései is vannak ezeknek a tetkoknak...

2017. szept. 16. 09:03
 14/20 szenes43 ***** válasza:
Láttam képen egy párducembert aki annak volt tetoválva nos azzal jól mutatnának párban.Feltűnőbb mint a matematikai zseni mert annak belül van ennek meg kívül amit értéknek vél.
2017. szept. 16. 09:14
 15/20 anonim ***** válasza:
Szerintem azt csinál a testével amit akar senkinek semmi köze hozza.de miért kell olyanokat mondani h h néz ki meg h ebből h lesz felelősségteljes szülő?!kepzeld lehet h jobb szülő lesz belőle mint belőled mert megtanítja a gyerekének azt a tulajdonságot ami néhány emberből hiányzik és az pedig az egymás elfogadása;)
2017. szept. 16. 10:26
 16/20 anonim ***** válasza:
36%

Mivel felvállalta az egyediségét, olyan amilyen akar lenni, ezek után már nem aggódik az miatt hogy ki fogadja el őt és ki nem, nem akar másoknak megfelelni, és egészséges önbizalma lesz. Miután valakinek egészséges önbizalma van, tud arra fókuszálni hogy szeresse a másikat, és kedves legyen, stb.

"Hogy hogy a fenébe lesz az ilyenből felelős felnőtt,szülő,nagyszülő és hasznos tagja a társadalomnak? Nagyjából sehogy."

Attól hogy valakinek más a külsője mint az átlag még ugyanúgy tudja tenni a dolgát.. Vagy én tetoválom az egész testem akkor már nem is tudok dolgozni, gyereket nevelni? Megbolondít a tetkó? :) Megy ám az értelmetlen gyűlölködés.

2017. szept. 16. 11:30
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Egyet értek a 9-es válaszolóval.

Gusztustalan kis bohóc az én véleményem szerint.

2017. szept. 16. 14:21
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

"akkor már nem is tudok dolgozni, gyereket nevelni?"

Tudsz,csak kérdés milyen a kettő minősége. Ha a saját testedet egy firkálható vászonnak tekinted magamutogatás céljából,akkor senki nem fog komolyan venni. Elmondhatod a szokásos "így vagyok egyedi és különleges" dumát,de mint mondtam,ez csak önámítás és az egyszerű gondolkodásúak próbálkozása,hogy valamivel kitűnjenek a tömegből. Annyira mély filozofikus jelentésűnek tarják a tetoválásaikat,közben meg még egy gondolkodásra sarkalló könyvet nem láttam egynek sem a kezében. Persze,hogy nem mivel az egész csak egy kifelé irányuló jelzés,hogy hahó lássátok milyen cool vagyok én is,maga vagyok a művészi egyediség,vegyetek már észre és ha más ért nem is,legalább ezért ismerjetek el,hogy "felvállaltam magam". Sajnálom,de a társadalom többsége ugyanezen okok miatt nem tartja sokra és bizalmatlan az ilyen emberekkel,ha az élet nagy dolgairól van szó.

2017. szept. 16. 17:48
 19/20 anonim válasza:
Extrém smink / hajszín / tetoválás ok, piercing nem.
2017. szept. 18. 22:09
 20/20 anonim ***** válasza:

én azt gondolom az ilyen emeberekről, hogy egyediek, fel merik vállalni önmagukat, bevállalósak. nekem nem a stílusom az, amit képviselnek, de üdítő látvány a sok divatos ember között.

de egyet kell értsek az egyik válaszolóval, miszerint aki ezt a stílust választja, annak szembe kell néznie azzal a ténnyel, hogy bizonyos dolgokból "kizárja" magát. komolyabb munkahelyekre, állásokra nem jelentkezhet (ügyvéd, közgazdász, felsővezető, politikus, tanár, légiutas-kísérő stb...), és egész életében azzal kell élnie, hogy megítélik a külseje alapján (pld. ha gyereket vállal, a szülőin, stb.). én ezt nem vállalnám be, és az az érzésem, hogy sok ilyen fiatal nem gondolt még bele, mi lesz, ha a jövőben már nem ezt akarja, és nem az autószerelő-zenész-építőipari munkás tengelyben gondolkodik. és ezzel most nem akarok leszólni senkit, de nem sokan vinnék a linkelt leányzóhoz a gyermeküket, ha gyerekorvos lenne.

2017. szept. 19. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!