Mit gondoltok az olyan emberekről, akik kissé csendesek, halkszavúak?
Sajnos - vagy nem sajnos - én is ilyen vagyok, ha olyanokkal vagyok, akik között nem tudok feloldódni; vagyis barátokkal rendes hangerőn tudok beszélni, nevetgélünk, teljesen felszabadulók, de ha például egy olyan osztálytársammal kell beszélnem, akivel nem igazán beszéltem még, elvékonyodik a hangom, csendes, visszahúzódó leszek (és ez sajnos nem tetszik mindenkinek) A probléma az, hogy nem mindig hallják, ha köszönök vagy hogy mit mondok nekik, és ebből volt már kínos szituáció. Ebben pedig az sem segít, hogy pszichésen nem vagyok a toppon (szociális fóbia gyanús vagyok, valamint nagyon stresszes - tényleg, bármin képes vagyok) Szóval ti mit gondoltok az ilyen emberekről? És mi az, amit nem szerettek az emberekben? (Most a kommunikációra gondolok; nem köszön vagy csak ritkán, halk vagy épp nagyon hangos, satöbbi)
A válaszokat előre is köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!