Hogyan szoktatok reagálni a pletykákra? Belefolytok, vagy hagyjátok a fenébe? Mi véleményetek a pletykás emberekről?
Én mindig azt szoktam mondani, hogy ha valóban annyi nőt megdugtam volna, amennyivel összehoztak, a világ legboldogabb embere lennék. Ebből azért szokták érteni, hogy nem kell mindent elhinni.
A pletykákat amúgy is mindig el kel osztani kettővel, annak már lehet igazságtartalma.
de nekem az a véleményem a pletykásokról ,hogy az olyan ember, aki rendszeresen pletykál és más életével van elfoglalva azzal, hogy más életén nyámmnyogjon. az ilyen embernek az élete sivár, nem boldogok az életben, és ezért inkább más életével van elfoglalva... ahelyett, hogy boldoggá vagy jobbá tenné az életét.. de azzal ,hogy ezt csinálja ,csak egyre jobban elcseszi a saját életét, de ez már csak az ő baja.vannak emberek, akik még időben észreveszik ,hogys ez nem a legjobb járható út, és változtatnak ezen.. és vannak akik egyszer megbánják, de akkor már túl késő.. és vannak emberek, akik nem bánják meg, mert be sem látják, de az ilyen emberek örökre ilyenek maradjak, és elsiklanak a saját életük mellett, miközben mások életével foglalkoznak. nekem ez nem baj, lehet rólam pletykálni bármit de ez nem nekem rossz.
Ők az életük nagy részét annak szentelik ,hogy mások életébe áskálódnak bele, s ezzel sok sok időt pocsékolnak el a saját életükből... Miközben (csak egy példát említek) mondjuk kevés pénzt keres, úszik a hitelben, a gyerekével, vagy házastársával rossz a viszonya, saját magával nincs megelégedve, elkeseredett ember, és a problémái fokozódnak... De ezt nem veszi észre és inkább a másik életével van elfoglalva, hogy ő most kivel beszél, ő most kivel jár, ő most mit csinál.. jaj milyen gáz...stb.. és észre sem veszi hogy az élete meg elszalad, és egyszer csak azt veszi észre, hogy megőszült, már nyugdíjba ment, de még nem élt igazán. elfelejtett élni ,mert más életével volt elfoglalva..
De az ilyen emberekkel az ő színvonalukhoz mérten érdemes foglalkozni, szóval semennyire... Ezért már nem veszem magamra , ha rólam pletykálnak.. Sőt megköszönöm ,hogy ennyire foglalkoznak velem ,biztos nagyon szeretnek engem.. :)
Nincsenek ilyen emberek az életemben, mert szánalmasnak tartom őket, akiknek semmi dolguk, hogy ráérnek mással foglalkozni.
Volt ilyen "barátnőm", két éve végleg nem beszélek vele - miután szétbarmolta az akkori kapcsolatomat.
5 évig egy halom idióta emberrel voltam körbevéve, akiknek ez volt az élvezet: ha pletyizhettek, valójában ×t keverhettek, a másikat direkt lejárathatták. Itt sündisznó üzemmódba kapcsoltam: nem érdekelt a pletyka - akár rólam, akár másról szólt -, nem tartottam értelmét megszólalni, mert a másik mindent kimagyarázott.
Szóval hagyom a fenébe az egészet.
A pletyis emberekről az a véleményem, hogy ezzel csak a saját tehetetlenségüket palástolják: szerintük jobb a másik bajával foglalkozni, mert élvezik. Akár igazuk van, akár nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!