Nektek mi a véleményetek az olyan emberekről, akik ha berágnak egy adott felhasználóra, akkor kamu kérdésekkel próbálják az illetőt lejáratni?
Szerintem ez nagyon gáz.
Személyes okokból lejáratni másikat egy népszerű oldalon...
Nyilván szerintem a felhasználók nagy része nem tudná ki a személy,de akkor is.
1-es értelmezte a kérdést, és tényleg úgy jön le, mintha ez most egy lejáratós kamukérdés lenne.
Ez pedig itt a gyakorikérdések, tele unatkozó emberekkel, akik nem tudják feltalálni magukat, és itt próbálják levezetni a feszültségüket. Egyesek ezt úgy, hogy csesztetnek másokat. Nem egy elmés módszer. Ignorálásra érdemes, másra nem. Sokadik privi után esetleg egy tiltás is jöhet, azért van...
Szerintem az is hihetetlen,hogy kislányok a szexkategóriába írogatnak,mert nincs jobb elfoglaltságuk.
Én sem vagyok olyan hű de idős,de tudom,hogy mit engedhetek meg magamnak.
Annyi volt az egesz,h "Mi a velemenyetek xy felhasznalorol?"
Es akkor egy szep leirast adott az illetorol,ez persze kamu volt,szimpla lejaratasra ment.Az "aldozat" atkuldte nekem a beszelgetesuket,mi folyt privatban,es ott semmi olyat nem irt,amit a kiscsaj hazudott rola.Nagyon szanalmasak az ilyen emberek,ezeket egybol tiltani kene.
En ritkan olvasok itt az emberek lategoriaban kerdeseket,de ezt az Obelix,meg vasut,meg Balazska gyereket ismerem hallasbol.XD
Hogy lehet bárkit (akármelyik felhasználót) is KÉRDÉSEKKEL lejáratni?
Még ha ismered a nickjét, akkor sem igazán tudom elképzelni a dolgot.
Írj be néhány konkrét ötletet erre, anélkül nem igazán lehet válaszolni a kérdésedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!