Ti mit gondoltok az ilyen emberekről?
Kisvárosban laknak, esténként annak a központi részén összegyűlnek, nyomatják a zenét a hangszórókból, kocsiból, általában techno, rap (leginkább magyar), trap, és mulatós megy.
Sokan közülük isznak, cigiznek, néhányan vízipipát is visznek, és megy a buli hajnalig, néha a közeli kocsmákba és diszkóba is benéznek.
Ha felmennek Pestre, akkor gyakran a Deák a cél, ahol isznak, majd indulnak bulizni, Rioba, Rwmixbe, Moriba, hasonló helyekre.
Beszédben gyakran megy a szleng, pl. egymásra báttya, papi, tesa szavakat használják.
Mindenki úgy él és azt csinál ami és ahogy neki tetszik, egészen addig, amígy nem árt vele.
Tehát a zenehallgatást ha nem éjjel csinálja, akkor nem téma, a szemetelést nehezményezem. Ennyi.
Én meg értem hogy buliznak mert mindenki bulizik néha vagy bulizott valaha. De azért másokat is tiszteletben kell tartani nem szemetelni, nem hangosan üvöltve fel tekerni a hangerőt.
Ha olyan emberekről van a szó hogy oda ménsz és azt mondod hogy vegyenek le a hangerőböl akkor még bele kötnek az emberben. És nagyobb baj is történhet. Ennek az a legjobb módja hogy rendőröket hívni kapnak pár bírságot és többé nem mennek oda.
Sok ilyen van, persze. Ha ők ettől lesznek boldogok, csinálják... :)
Én sose lépnék be egy ilyen gang-be, de ez teljességgel az ő dolguk. Ne szemeteljenek és őrjöngjenek részegen, és akkor elfogadható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!