Ti hogyan kezelitek, mit gondoltok az ilyen emberekről?
Nekem is van véleményem, de aki ilyeneket mond az öltözködésedre, annak azért hiányzik 1-2 fontos szűrő, nem empatikus ésatöbbi. Szociálisan gondjai lehetnek.
Én elég intoleráns vagyok ahhoz, hogy az ilyeneket kerüljem. Némi konstruktív kritika OK, de ha mondjuk engem magamat az öltözködés nem érdekel, akkor konstruktívan se szóljon bele az enyémbe, max. ha önveszélyesen öltözködöm, mert tudatlan vagyok.
Ki nem részesíti előnyben a saját nézeteit? Nyilván a saját véleményünk a fontos számunkra, nem? Csak attól még nem kell másoktól elvárni, hogy átvegyék a mi csodálatos, nyilván egyetlen tökéletes véleményünket, ez utóbbi is elég buta gondolat, már hogy Egy Igaz Út van s az a mienk.
A kritikusok mindig a szívem csücskei független attól, hogy van e hozzá jobb ötletük.
Viszont vannak dolgok amik nem érdekeltek soha, pl más öltöztetése ezért ez nem lenne jó pont.
De mivelhogy többet árt mint használ beégetném a többiek előtt.
Ugyanúgy, ahogy másokat. Ha korrekt és jól kijövünk, akkor minden happy. Ha megbízhatatlan, kétszínű, akkor hanyagolom.
Az általad leírt srácban az égvilágon nincs semmi különleges. Minden 2. ember egy paraszt, csak ha jól adják elő, akkor más szavakkal jellemzik őket. Pl. megosztó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!