Ha valaki rosszul érzi magát, még rúgok bele kettőt. Miért teszik ezt itt sokan?
Figyelt kérdés
Rendben, vannak segítőkész emberek, de észrevettem, sokan undorítóan tudnak viselkedni.
Alázzák a másikat, ha az probmlémával jön ide.
Mi abban a dicsőség, hogy belerúgsz valakibe, akinek amugy is rossz?
Lehetsz te is később a helyében, ugyanilyen bánásmódot szeretnél?
2017. szept. 13. 08:41
1/6 anonim válasza:
Hát ne rúgjál bele, mutass példát.
2/6 anonim válasza:
Ezt nem csak ezen az oldalon szokták csinálni, való ėletben is tapasztaltam már ilyet az emberektől. Akit gyengėbbnek látnak, azt célpontnak veszik.
3/6 anonim válasza:
Azért mert betegelméjüek.Nem képesek szembenézni-felelősséget vállalni a gondjaikért.Könnyebb másokat cseszegetni.Csak ezzel azt érik el,hogy idővel a normális emberek elfordulnak tőlük.
4/6 anonim válasza:
Nem szoktam kötekedni ezen az oldalon és eleinte segítőkész voltam az összes depis szomorkodó, panaszkodó kérdezővel, de csak voltam, meguntam hogy itt az emberek kategóriában minden 5.-10. kérdés valami műdepressziós önsajnáltatása, nem szólok be nekik (még) csak ignorálom őket, de már elég fárasztóak és megértem azokat akik nem olyan toleránsak és már elküldik a fenébe őket hogy ne itt nyavalyogjanak. (bocs ha ezzel megbántottam valakit)
5/6 anonim válasza:
Néha nállam is kihuzzák a gyufát. Jajj de rossz nekem szöveg alatt pl ott ficeg, hogy nem volt még kapcsolata18évesen és e miatt depis, akasztaná magát stb. Nekem sem volt 18évesen és e melett ezer testi betegséggel küzdök, napi24 órás fájdalom. Barátaim nincsenek, nem is voltak és még sorolhatnám...de nem adom fel, nem írok be ilyen kérdéseket a saját gondjaimal. Ellenben reagálni sem szoktam se jot sem rosszat. Lazán kikerülöm általában. De engem pl ezért zavarnak az önsajnáltató kérdések.
6/6 anonim válasza:
Szerintem szívesen fogadják itt az olyan kérdéseket, ahol megoldást keres valaki, de gyakran csak nyafogni jönnek ide egyes kérdezők... azt minek? :/
Tehát amilyen a kérdés, olyan lesz rá a válasz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!