Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan tegyem jobbá az életem?

Hogyan tegyem jobbá az életem?

Figyelt kérdés

Nagyon elkeseredett vagyok mostanában. Éreztétek már magatokat úgy, hogy egyszerűen megbénít a tehetetlenség?

Egy családi vállalkozásban dolgozom, van párkapcsolatom. Mégis úgy érzem, ki kell szakadnom innen. Mindenem megvan, de mégsem találom a helyem. 30 múltam nemrég (N), de nem érzem úgy, hogy az életemnek innentől kezdve a mókuskerékről és a gyerekvállalásról kéne szólnia (Természetesen szeretnék majd, de nem most). Meg kell változtatnom az életem, nekem is meg kell változnom.

Az én egyik problémám az, hogy sokszor csak sodródok az árral, a másik hogy nehezemre esik változtatni/váltani. Hogyan gyűjthetnék elég akaraterőt, bátorságot ahhoz, hogy változtassak az életemen?

2017. szept. 11. 15:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Közhelyes, de igaz: fejben dől el. Ha nem érzed jól magadat, akkor változtass. Én azt csináltam, hogy összeírtam, hogy miket szeretnék elérni, megélni, és ezért mit kell tennem. Aztán elkezdtem megtenni. Indításként felmondtam a szar munkahelyemen, és kiléptem a még szarabb kapcsolatomból.
2017. szept. 11. 16:02
 2/6 anonim válasza:
18%
Erre egy jó válasz van és az ISTEN. Nem egy ilyen eset van mint a tiéd, én is ismerek ilyen embert. Nem találta a helyét sehol. Egyszer rátalált Istenre, és rájött hogy csak ott talál nyugalmat. Azóta is boldog Istennel, már többmint 18 éve. Sosem késő őt keresni. Nem tudom mennyire hiszel benne, de ő valóban él. Nála nyugalmat kap a szíved, és megváltást nyer az életed. És is megtért ember vagyok, és ő az aki segítségével átvészelem a problémákat,és akihez bármikor fordulhatok. Érzem hogy velem van, most is ebben a percben.Gondolkodj el rajta, ez egy nagyon fontos kérdés amit az embernek fel kell tennie magának "Istennel vagy nélküle?". Ha segítségre van szükséged nyugottan írj.
2017. szept. 11. 16:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Próbálj magadnak valami olyan hobbit találni, ami leköt és amiben örömödet leled.
2017. szept. 11. 16:15
 4/6 anonim ***** válasza:

Letszik huzz mar el a p***aba ezzel a hitteritos fasz**dal.

2017. szept. 11. 16:49
 5/6 anonim ***** válasza:
66%

nincs szükséged semmilyen szektára vagy vallásra, ha változást akarsz neked kell megtenned és nem kell semmi voodoo szertartás hozzá!

el kell döntened először is, hogy mit szeretnél és hogyan érheted el aztán elindulni ezen az ösvényen, egyszerűbb, mint gondolnád :)

2017. szept. 11. 17:46
 6/6 anonim ***** válasza:

Fát ültess

Öleld át

Fejeld le a gerendát.

2017. szept. 15. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!