Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy tudnék így bele vágni...

Hogy tudnék így bele vágni bármibe, hogy jobbá tegyem az életem?

Figyelt kérdés
Húszas éveiben járó fiatal srác vagyok. Úgy érzem nem haladok egyszerűen sehova az életben. Szülőkkel lakok, dolgozok de nem keresek valami nagyon jól. (de az a szörnyű hogy ennél még sokkal kevesebbért is dolgoznak emberek) Mondják a nagyokosok, hogy nem nyavajogni kell hanem változtatni és bla bla bla. De egyszerűen ezzel nem jutok sehova. Hiába napi szinten töröm rajta a fejem, hogy mibe kéne vágjak, vagy merre fejlesszem magam, egyszerűen teljesen ötlet nélkül vagyok. Fogalmam nincs hogy tényleg mivel javíthatnék drasztikusan ezen a helyzeten.
2017. jún. 17. 20:33
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha Te nem tudod, akkor mi meg pláne nem...

Mondhatok jól fizető állasokat, de csunya szóval b,szhatod, ha nem szereted es undorral fogod csinálni....

2017. jún. 17. 20:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Elvégzel valami tanfolyamot vagy szakmát ami érdekel,leteszed a nyelvvizsgát,megtanulsz vezetni és gyűjtesz autóra vagy megtanulsz motorozni,megtanusz főzni,vagy rajzolni,vagy hangszeren játszani,ismerkedsz,elmész kirándulni a barátaiddal élvezed az életet,kisállatot tartasz ilyesmik.Ha rossz a fizetésed lehet 2részmunkaidős állásod amiből több jön össze vagy képzed magad a jobb fizetés reményèben.
2017. jún. 17. 20:53
 3/3 anonim ***** válasza:

ez a baj.. "talánokkal", meg "reményekkel", hogy majd, holnap jobb lesz.. az ember kitörölhetni, mert ezekből nem lesz befizetve a rezsi, sem a lakbér.. sőt, pénz se lesz egy talánra építve.

Kb én is így vagyok mint a kérdező, bár sajnos közelebb a 30hoz, mint a 20hoz.. Amire rájöttem, hogy alkalmazottként mindig is egy alulfizetett és kiszolgáltatott rabszolga leszel.. tök8 hogy raktári melós vagy vagy it fejlesztő. Első helyen nem fizetnek ló**t se, másik helyen megfizetnek, de annyit dolgozol és olyan a stressz, hogy a pénzed gyógyszerre meg orvosokra fogod költeni.. ha lesz időd elkölteni. Ennyi pénzért elvárják a teljesítményt, amit nem sokan bírnak. És mire mész a havi 800e-es bruttóval? ha megadnak egyáltalán annyit. Ugyanúgy évente 20 szabadnapod lesz, ugyanúgy bent kell rohadni az irodában 8-5ig.. ugyanúgy el kell számolnod a munkaidőddel a főnök felé, és ugyanúgy kuncsorogni kell szabadság után... 2 hét egyfolytában.. felejtsd el a legtöbb helyen! persze, jönnek a szöveggel, hogy "bárhonnan lehet dolgozni", csak azt nem teszik hozzá, hogy nem Mo-on.

Vállalkozás meg vállalkozás. Kb mint a lottó, mindegy, hogy értesz e hozzá vagy sem?! Szerencse kérdése az egész. Bár ettől függetlenül szívesen vállalkoznék.. ha lenne épkézláb ötletem hozzá... amihez nem kell egy vagonnyi pénz.

Én se tudom merre, de az tudom, hogy alkalmazotti lét = az elrontott öngyilkossággal.

2017. jún. 17. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!