Hogyan tegyem rendbe az életem?
Figyelt kérdés
Évek óta ugyanazokat a köröket futom, és nem tudok kitörni a negativitásból. Csak azt látom, hogy körülöttem mindenkinek megy az élete, én pedig egy helyben toporgok. Egyetemista vagyok, és sokszor hiába tanulok sokat, mások feleannyi erőbedobással ötször jobban teljesítenek, és baromira unom már az iskolát is, de beakarom fejezni, remélhetőleg nemsokára. Az évek alatt rettentően zárkózott lettem, rendes barátnőm sem volt már évek óta, pedig régen odavoltak értem a lányok, most pedig teljesen átnéznek rajtam, gondolom a kisugárzásom miatt. A kérdésem az lenne, hogy milyen lépéseket eszközöljek, hogy legalább minimálisan előremozduljon az életem, mert jelenleg csak az unalom, motiválatlanság és harag tombol bennem.2016. márc. 15. 10:43
1/3 bandi6891 válasza:
Én holnap kezdem a munkát,mivel egyedül nem haladok immár 29 évesen szakemberhez megyek.
2/3 Blade Bone válasza:
Tedd magad sebességbe, aztán rajt. Nem kell magadbafordulni.. Én is szoktam néha így lenni, de nem sokáig tart, mert felpörgetem magam mindig valamivel. De azt jó ha tudod, hogy csak úgy nem fogsz sikereket elérni, mindennek megvan a maga folyamata, ahogy a tanulásnak is. Persze tudom, ez mind idő.. de nem szabad erre gondolni, mert szerintem ez veszi el a kedved mindentől, hogy nem rövid időn belüliek a változások.
3/3 A kérdező kommentje:
Igen, csak bosszantó, hogy szép lassan elmegy a fiatalságom, és már évek óta csak azt érzem, hogy vagyok, de minek...
2016. márc. 15. 14:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!