Miért jó egyes lányoknak az, hogy megbeszéljük a randit és nem jönnek el?
hmm hát abban nincs olyan sok tapasztalatom, én "életbeli" dolgokról beszéltem. Lényeg, hogy ne vedd magadra. Az továbbra is biztos, hogy nem tartottak elég érdekesnek. Ha valaki érdekel, azzal tuti elmegyek randizni.
Amúgy nagyon rövid ideig én is voltam társkeresőn, és csomó mindenkivel "elhalt" a beszélgetés. Volt olyan is, hogy valaki első körben erőltette, hogy találkozzunk. Arra ráhagytam, és többet nem kerestem. Szerintem nem normális dolog nulla információra alapozva rögtön találkozni, kinek van erre ideje. Persze nem tudom, te hogy csinálod, milyen hamar dobod be a találkozás lehetőségét. Ha túl hamar, akkor az lehet az oka a sikertelenségednek.
Mindenesetre ezek miatt a visszautasítások miatt ne zavartasd magad szerintem, társkeresőn még könnyebben ejtik az embert, mint életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!