Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért jó egyes lányoknak az,...

Miért jó egyes lányoknak az, hogy megbeszéljük a randit és nem jönnek el?

Figyelt kérdés
Eltűnnek minden szó nélkül, nem válaszolnak. Előtte viszont tök normálisnak tűnnek.
2017. szept. 8. 16:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

hmm hát abban nincs olyan sok tapasztalatom, én "életbeli" dolgokról beszéltem. Lényeg, hogy ne vedd magadra. Az továbbra is biztos, hogy nem tartottak elég érdekesnek. Ha valaki érdekel, azzal tuti elmegyek randizni.

Amúgy nagyon rövid ideig én is voltam társkeresőn, és csomó mindenkivel "elhalt" a beszélgetés. Volt olyan is, hogy valaki első körben erőltette, hogy találkozzunk. Arra ráhagytam, és többet nem kerestem. Szerintem nem normális dolog nulla információra alapozva rögtön találkozni, kinek van erre ideje. Persze nem tudom, te hogy csinálod, milyen hamar dobod be a találkozás lehetőségét. Ha túl hamar, akkor az lehet az oka a sikertelenségednek.

Mindenesetre ezek miatt a visszautasítások miatt ne zavartasd magad szerintem, társkeresőn még könnyebben ejtik az embert, mint életben.

2017. szept. 8. 19:44
 12/15 A kérdező kommentje:
2-3 nap beszelgetes utan mondom h talizzunk. De szerintem jobb ha minnel hamarabb talalkozunk, mert egy ora alatt eloben tobbet meg lehet tudni a masikrol mint tobb napos chatelessel, szoval idoben ugyanott vagy, vagy meg jobban. Meg amugy is az szamit hogy eloben milyen a masik, minek beszelgessunk 1 hetig ha a talalkozasnal kiderul hogy masmilyennek kepzeltuk a szemelyt?
2017. szept. 8. 20:03
 13/15 anonim ***** válasza:
Aztán lehet hogy igazából nem is lányok oszt azért nem mennek el.
2017. szept. 9. 16:42
 14/15 A kérdező kommentje:
Nem kamuprofilok, facebookra mindig atmegyunk.
2017. szept. 9. 19:03
 15/15 anonim ***** válasza:
mert nök, náluk sose lehet tudni hogy mit miért csinálnak.
2017. szept. 13. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!