Lányoknak mennyire fontos, hogy izmos legyen a srác?
Intelligens vagyok, mondhatni vicces, arcra jóképű, tehát vegyük úgy, hogy minden jó, kivéve a test. Borzasztóan vékony vagyok.
Mivel van valami probléma a pajzsmirigyemmel, ezért egyszerűen képtelen vagyok hízni. Több évig próbáltam edzeni is, de egyszerűen szó szerint észrevehetetlen hatása volt, ezért feladtam.
Mivel nincs testem, így a sokaktól elvárt férfias, tekintélyparancsoló kiállásom sincs meg, helyette aranyos vagyok, mint egy kutya.
Átlagban ez mennyire számít?
Az a baj, hogy a mostani csaj eléggé rajta van az edzés témán és gáznak érzem, hogy szinte ő férfiasabb testtel rendelkezik, mint én.
17/F
Van, akinél fontos, van, akinél nem.
Sajnálom a pajzsmirigyproblémádat. :(
Esetleg még megpróbálhatnád Arnold Schwarzenegger A testépítés nagy enciklopédiája című könyv alapján edzeni, hátha sikerrel jársz. :)
Nekem a vékony férfiak tetszenek, nem igazán jönnek be az izmok. Inkább esze legyen.
26/N
Csak az tiniribiknek számít, hogy izmos vagy-e vagy sem... ha lesz rendes nőd azt ugyse fogja érdekelni h izmos vagy-e
De nyugi ez az én véleményem bástya👌👌
Izmos ne legyen, azt nem szeretem.
De vékony se, az a legrosszabb :(
Mondjuk egy 190 cm 95 kg húsos, termèszetes test a legtutibb.
Egyèl sokat, sportolj, szedj bères cseppet, hátha változol.
Van akinek a vèkony pasik jönnek amúgy br.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!