Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A Budapesten született és...

A Budapesten született és nevelkedett emberek miért nézik le a nem BP-en született embereket?

Figyelt kérdés
2017. szept. 6. 15:29
1 2
 11/20 Bihar Valatonon ***** válasza:
Én valahogy ezt sosem vettem észre pesten....sokkal több emberrel tudtam beszélgetni/ismerkedni, mint pl Kecskeméten ott igazi elszállt arcok vannak.... :D
2017. szept. 6. 16:47
 12/20 anonim ***** válasza:
38%

Látom, nincs tapasztalatod a világvárosi forgalommal kapcsolatosan egyáltalán. De a röhögés az megy ...

Egy bizonyos mennyiségű autó fölött számít egy másodperc is. Vezetési rutin kérdése.

2017. szept. 6. 16:56
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
tényleg nincs tapasztalatom, csak az, hogy negyed óra távollét után üresen találtuk a kocsi csomagtartóját ami előtte teli volt pakolva nagybevásárlás után, meg amit mondtam, hogy ledudáltak 9 éveseket amikor amúgyis piros volt nekik. meg hogy megpróbálták kinyitni a hátsó ajtót amíg a pirosnál várakoztunk. mesélj még a szuper nagyvárosi életről és forgalomról..itthon meg milliókat tartunk kp-ban és be sincs zárva az ajtó éjjelre, vagy ha elhagyjuk a házat.
2017. szept. 6. 16:59
 14/20 anonim ***** válasza:

Én meg tájvédelmi övezetben lakom, ami a világváros része, és többszörösét keresem a vidéki keresményeknek, és nem csak egyetlen színház van stb.

Érted? Ennek semmi értelme. Most is te kezdted el bizonygatni, hogy így meg úgy, a főváros hűdeszaaaaaaaaar, és nem én írtam, hogy a vidék mennyire rossz.

A kérdést mindenesetre tökéletesen demonstrálod.

2017. szept. 6. 17:16
 15/20 anonim ***** válasza:
53%

Egyébként ilyenkor mindenkinek ki akarták nyitni a kocsiját a piros lámpánál, kilenc évesekre dudáltak (!!!!) a zebrán és kirabolták, a kutyát is elütötték, sőt, a világ összes fővárosa Harlem, és bezzegvidéken ...

Ne légy nevetséges, tényleg.

2017. szept. 6. 17:18
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
Ó én meg vállalkozó vagyok, annyit keresek amennyit akarok..ne gyere nekem itt a fizetéseddel. én s sokszorosát megkeresem az átlag magyar fizetésnek. Attól még hogy te egy jó környéken élsz, a legnagyobb rész akkoris valami putriban a büdösben, valami lyukban, aminek az árából vidéken palotát vehetsz :D színházba nem járok túl gyakran, de az itteni nagyobb városokban is van több színház. Nem tehetek róla, hogy az ország ilyen mocskosul főváros centrikus. mintha budapest lenne magyarország, a többi városba faluba meg kb semmi nincs..aránytalan az egész. de nem érdekel, ez volt az utolsó amit írtam, már törlöm is a kérdést a figyelt kérdések közül. nem kell visszaírnod se
2017. szept. 6. 17:24
 17/20 anonim ***** válasza:
38%

Igen, köszönöm, hogy újra demonstráltad a kérdező kérdését.

Inkább törlöd, nem is nézel rá, nehogy valaki összezavarjon és ne lehessen a sok bunkópestit meg a büdöspestet szidni, "akkoris" ...

Nem értem, miért frusztráljátok ennyire magatokat a semmire. Az első válaszolónak tökéletesen igaza van.

2017. szept. 6. 17:28
 18/20 anonim ***** válasza:
Ez ebben a témában kb. a 78934. kérdés! Nem rosszból kérdezem, de most komolyan, nem unalmas már?
2017. szept. 6. 18:00
 19/20 anonim ***** válasza:
Vicces, én pont fordítva élem meg csomószor. Mármint, hogy a "vidékiek" tartanak engem lekezelő, undok, elkényeztetett libának, csak mert pesti vagyok. Gondolom ebből a szempontból nem nézted, hogy ti felénk milyen előítéletesek vagytok, és hogy ez nekünk milyen érzés.
2017. szept. 6. 18:16
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Budapesten is vannak a vidékit lenéző emberek, vidéken is vannak a pestit lenéző emberek. Ez mentalitástól függ. Vannak normális emberek, és olyanok is, akik azzal akarják magukat jónak beállítani, hogy a másikat b.tatják.

Engem pl. meg vidéken értek pestiként atrocitások (mé nincs komoly udvarlóm 18 évesen, miért vagyok olyan puhány, hogy nem akarok részt venni egy disznóvágáson meg nem fogtam életemben kapát a kezemben, sznob vagyok amiért kertészkedés helyett inkább színházba szeretek menni, nagyzolok amiért idegen nyelven olvasok, gáz hogy egy tágas házikó helyett egy "egérlyuk" lakásban lakom, miért nem akarok az anyósommal egy fedél alatt lakni, miért nem akarok vadidegenekkel intim témákról csevegni, miért nem akarok inni az adott ember vegyigyümi saját páleszából, ami már szagra, kinézetre sem bizalomgerjesztő, nem segítek az elesetten / nem adok a csövinek pénzt stb.), de attól még nem nézek le vkit azért, mert vidéki. Azért nézem le, ha sztem nem illendően viselkedik vagy ha nem is ismeri Pestet, de már szajkózza, hogy a bunnnnnkópestiek meg a hüllllllyepestiek. Rengeteg vidékről származó barátom van.

2017. szept. 7. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!