Budapesten milyen munkával lehet kb nettó 200 körül keresni, ami nem igényel szakképzettséget és nem gyári munka? 25F
szóval 0 tudás nélkül szeretnél sokat keresni. felejtsd el. tanulni kellett volna.
diákmunkán dolgozok mint raktáros. ott 220at is megkeresi egy kommisziozó ha hétvégén is bejön.
Nincs nulla tudásom kedves negyedik, egyetemet végeztem, csak épp a diplomámmal idő amíg munkát találok, és addig nem szeretnék otthon ülni... De örülök, hogy megint volt egy okos ember akinek sikerült a kérdésre válaszolni.
A többieknek köszönöm.:)
válaszoltam a kérdésedre is ha újra elolvasod fröcsögés helyett.
ha idő diplomával munkát találni akkor: 1. nem vagy jó benne. = 0 tudás.
semmit se ér = 0 tudás.
nincs mit.:)
"fröcsögés helyett" ???? Idejössz a kioktató, ítélkező stílusoddal, beböfögsz valamit anélkül hogy ismernél és bármit is tudnál az életemről, és én fröcsögök?? :D Leszállhatnál a magaslóról öcsém, mert valaki egyszer nagyon beveri a pofád.(bár gondolom csak itt van ekkora szád)
Egyébként meg dolgoztam már a végzettségemmel 2 és fél évet, de jelenleg 2 hete költöztem pestre egyéb okokból és reálisan nézve, nem fogok rögtön olyan munkát találni újra mint szeretnék, addig meg élni kell valamiből. De te bizonyára a hatalmas élettapasztaltodnak köszönhetően tudod, hogy ez már csak úgy megy hogy az ember megkapta a diplomáját és hopp már jobbnál jobb helyekről telefonálnak is neki bárhova költözik hogy gyere ide vagy oda dolgozni...Rossz mesében vagy aladdin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!