Miért az áldozatot hibáztatják többnyire?
Ma pörögtem ezen, két cikket is olvastam, egyik a buszos nem várta meg a lányt, pedig az utolsó busz volt sztori, a másik meg az apuka esete, aki segített egy földön fekvőnek, közben ellopták mellőle a táskáját, a pénzükkel.
Mindkét esetben jöttek a MIÉRT ÍGY CSINÁLTA ÉN NEM HIBÁZOM idióta sopánkodók, a csajt kb leerőszakos ribizték, mert mert lépéseket tenni a bunkó buszsofőr ellenében.
Az emberek azt hiszik, velük soha nem történhetnek meg ezek a dolgok+ az erősebb kutya ba_ik elv él a fejükben. Egyfajta védekezési mechanizmus is.
Emlékszem amikor általános iskolába jártam, egyik osztálytársnőnket meg akarta erőszakolni az egyik labilisabb felsős, de a lány nem hagyta annyiban.
A srácot áthelyezték egy másik suliba. Erre apám: a kisk csak kitalálta az egészet, mert unatkozott. Szerinted?
Hiába magyaráztam apámnak, hogy a fiú többször zaklatta a lányokat, nagyon beteg dolgai voltak, csak legyintett, hogy ez ilyen.
Az osztályos dolgot meg én éltem át, meg gondolom te...
Sajnos ez egy igazi "magyaros" szokás. Másokat hibáztatni, újjal mutogatni, kibeszélni, beszólogatni, rosszindulatú pletykákat gyártani. Persze mindezt főképp neten, ahol mindenki azt hazudik, amit akar, és mindenki jobb a másiknál.
"Ha az én tehenem megdöglött, dögöljön a Tiéd is"
Nagyon szomorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!