Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért gondolják sokan, hogy a...

Miért gondolják sokan, hogy a szép emberek intelligensebbek?

Figyelt kérdés

A szép alatt a most felkapott szépségideált értem, pl:

[link]

[link]

Sok kérdést olvastam az oldalon ezt a témát boncolgató fiatal, huszonéves férfiaktól.

A legtöbbjük egyetértett abban, hogy az ilyen külsejű nők egészbiztosan egyetemisták, leginkább pénzügy, marketing, management, és hasonló (tehát nem holmi bölcsész) szakon, mindenbizonnyal átlagfeletti intelligenciával, látásmóddal, érzelemvilággal rendelkeznek, még a hétköznapi, átlagos nők (akik sokszor csak abban térnek el a fentiektől, hogy kevesebb rajtuk a festék), mint pl

[link]

[link]

biztosan csak érettségivel rendelkeznek, bolti eladók, csórók, nagyon maximum valami haszontalan bölcsész szakon tengődnek.

Mi értelme a külsőt alapul venni?

Hiszen ez a legjobban mulandó. Elég egy sajnálatos baleset, betegség, bármi, és máris, ha nem is végleg, de veszít a szépségéből az adott hölgy.

2017. aug. 31. 14:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az igényességnek nincs köze az intelligenciához.

És az igényességnek sincs köze feltétlenül a szépséghez. Lehet egy ember igényes, ha mondjuk torz arccal született, na az akkor sem lesz szép, ha igényes. Ettől még lehet intelligens. Az meg, hogy valaki a szépségre törekszik, az nem intelligens, hanem hiú, az pedig megint egy másik kávéház...

2017. aug. 31. 15:36
 12/18 anonim ***** válasza:

Az átlagos kategóriába linkelt 2. csaj mióta átlagos? Tök szép.

Amúgy meg az első 2 képről inkább gondolnám, hogy vállalkozó/ youtuber / kitartott muci, minthogy egyetemi végzettsége van.

2017. aug. 31. 15:48
 13/18 anonim ***** válasza:

Azé most sxar lehet Golda Meirnek, Susan Sontagnak, Heller Ágnesnek, Ancsel Évának, Maria Sklodowsa-Curie-nek, Angela Merkelnek...

És ha belegondolok, hogy a szőrtelenítéssel hogy álltak!

2017. aug. 31. 15:50
 14/18 anonim ***** válasza:
59%
"Leginkább pénzügy, marketing, management, és hasonló (tehát nem holmi bölcsész) szakon" - ezeket hívják úgy, hogy nagyon alja büfészakok, a legbutábbak ilyenekre járnak.
2017. aug. 31. 16:10
 15/18 anonim ***** válasza:

11-es helyettem is leírta azt, amit gondolok. Ment a pipa neked!

1-es vagyok, azóta megnéztem a linkeket, de képek nélkül is tartom a véleményem.

2017. aug. 31. 17:00
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

Azért az 1. és 4. csajt lazán megcserélhetnéd. Az elsőről tuti egy Éjjel-Nappal Budapest-en nevelkedett nyávogós műkörmös jutna az eszembe a 4.-ről meg egy nemzetközi gazdálkodás szakon végzett nagyképű sznob pi**ára asszociálnék. Egyébként az intelligencia nagyrészt genetika kérdése (kis részben pedig szorgalom). És a jó genetikai állomány nemcsak az agyra hanem az egész emberi szervezetre hat azaz általában a szépséget is pozitívan befolyásolja. Vagy eddig nem gondoltál bele, hogy miért van annyi álomszép csak a Corvinuson mikor az egyik legkomolyabb egyetem és 400 pont alatt kvázi lehetetlen bekerülni? Na ezt válaszold meg, nagyon kíváncsi vagyok rá!

Amikor a szépség és intelligencia párhuzamáról beszélünk akkor nekem a természetes szépségek jutnak az eszembe, nem az 1. képen szereplő sminkszörnyetegek.

Ezeket a csajokat kivétel nélkül intelligensnek bélyegezném és vszeg azok is:

[link]

[link]

[link]

[link]

2017. aug. 31. 21:58
 17/18 anonim ***** válasza:
Igaz lehet, mivel a csimpánz okos is és szép is. Nem csúnya a csipmánz!
2017. szept. 2. 21:41
 18/18 anonim ***** válasza:
Az első kettő csajt az én körömben mindenki krvának, ri.bnek tartja, aki hülye mint a föld, mert ismerünk ilyeneket akik a külsőre adnak nem az észre. Utolsó 2 lányra mondanám azt, hogy intelligensek, nem műbabák akiket simán ágyba lehet vinni.
2017. nov. 19. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!