Miért gondolják sokan, hogy a szép emberek intelligensebbek?
A szép alatt a most felkapott szépségideált értem, pl:
Sok kérdést olvastam az oldalon ezt a témát boncolgató fiatal, huszonéves férfiaktól.
A legtöbbjük egyetértett abban, hogy az ilyen külsejű nők egészbiztosan egyetemisták, leginkább pénzügy, marketing, management, és hasonló (tehát nem holmi bölcsész) szakon, mindenbizonnyal átlagfeletti intelligenciával, látásmóddal, érzelemvilággal rendelkeznek, még a hétköznapi, átlagos nők (akik sokszor csak abban térnek el a fentiektől, hogy kevesebb rajtuk a festék), mint pl
biztosan csak érettségivel rendelkeznek, bolti eladók, csórók, nagyon maximum valami haszontalan bölcsész szakon tengődnek.
Mi értelme a külsőt alapul venni?
Hiszen ez a legjobban mulandó. Elég egy sajnálatos baleset, betegség, bármi, és máris, ha nem is végleg, de veszít a szépségéből az adott hölgy.
*ítélkezik*, *Azt*
Bocs, nem jó a klaviatúrám.
Alig hiszem el, hogy tényleg van, aki a kérdésben leírtak szerint vélekedik a nőkről és az intelligenciáról. Olyan felületesnek tűnik...
Mondjuk nekem egyik csaj sem szimpatikus, az első kettő különösen nem, számomra nem takar a külsejük intelligenciát, átlagfeletti látásmódot. Hiúságot, képzelt, felületes tökéletességre való törekvés, azt igen.
És mi van, ha nem?
Aki nem csinál magából viaszbabát, az már biztosan nem is szőrtelenít? Hogy jön ez a kettő egymáshoz?
Lehet, meg lennél lepve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!