A szüleim szerint nagyon idegesítően beszélek, mit csináljak?
Hat beszélj csendesebben es ne flegmázz. :)
Lassú monoton hangon nehezebb ordítani es flegmaskodni. Próbáld ki. De ha tudatosan figyelsz erre nem lesz ilyen gondod.
Beszélj velük kevesebbet! :) Én is hasonló stílusban beszélek egyébként, eleinte nekem is mondták, hogy flegmázom, fejeket vágok, és kijelentették, hogy szokjak le erről. Nem direktbe csináltam, így jött mindig, és abszolút nem tudtam ellene tenni, és igazából, aki valóban ismert, elfogadott így, nem beszéltek le erről, hogy változtassak a stílusomon. Persze lehet odafigyelni rá, de szerintem felesleges, mert ha zsigerből jön, kár takargatni. Bár te még fiatal vagy, nekem ez már berögzült teljesen.. :) Ha többen is ezt mondják, pl baráti társaságban, akkor figyelj oda.
Még annyit hozzátennék, hogy Neked még alakul nagyon sokat a stílusod mindenféle szempontból, ne ezen görcsölj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!