Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A szüleim szerint nagyon...

A szüleim szerint nagyon idegesítően beszélek, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Azt mondják, hogy nagyon flegmázva beszélek, meg idegesítően, meg folyton kiabálok miközben nem is (a hallásommal semmi baj nincs), és nem tudom mit csinálhatnék ez ellen, félek már megszólalni mert ilyenkor mindig kapom az ordítozást a szüleimtől, hogy miért beszélek ilyen lekezelő flegmásan stb... De én egyáltalán nem hallom hogy ilyen lenne a beszédem, ezért azt sem tudom min kéne változtatnom... Mit csináljak? 13/l

2017. aug. 30. 17:30
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Hat beszélj csendesebben es ne flegmázz. :)

Lassú monoton hangon nehezebb ordítani es flegmaskodni. Próbáld ki. De ha tudatosan figyelsz erre nem lesz ilyen gondod.

2017. aug. 30. 17:37
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Beszélj velük kevesebbet! :) Én is hasonló stílusban beszélek egyébként, eleinte nekem is mondták, hogy flegmázom, fejeket vágok, és kijelentették, hogy szokjak le erről. Nem direktbe csináltam, így jött mindig, és abszolút nem tudtam ellene tenni, és igazából, aki valóban ismert, elfogadott így, nem beszéltek le erről, hogy változtassak a stílusomon. Persze lehet odafigyelni rá, de szerintem felesleges, mert ha zsigerből jön, kár takargatni. Bár te még fiatal vagy, nekem ez már berögzült teljesen.. :) Ha többen is ezt mondják, pl baráti társaságban, akkor figyelj oda.

Még annyit hozzátennék, hogy Neked még alakul nagyon sokat a stílusod mindenféle szempontból, ne ezen görcsölj. :)

2017. aug. 30. 17:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Próbálj kedvesebben beszélni velük
2017. aug. 30. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!