Mennyire vagyok szánalmas, ha egy lánnyal nem jól alakultak a dolgok, és egy másik profilból beszélek vele, mert hiányzik?
Figyelt kérdés
2017. aug. 3. 18:50
2/8 anonim válasza:
Eléggé.
Leírod priviben a sztorit?
4/8 Captain Logic válasza:
Az, hogy hiányzik, önmagában nem szánalmas. Az, hogy ez ellen nem próbálsz meg semmit se tenni, inkább kamu profillal beszélgetsz vele, az viszont nagyon...
5/8 anonim válasza:
én megértelek, mindenki másképp dolgozza fel egy ember elvesztését, és ebben semmi szánalmas nincs..sokaknak nagyon nehezen megy a továbblépés :/ de előbb-utóbb jönni fog más, még ha most minden rossznak is tűnik, szóval kitartás :)
18/L
7/8 anonim válasza:
És ezzel mit érsz el?
Mi lesz, ha a kamu profillal találkozni akar? Egy életre úgy meggyűlöl, hogy még azt is elfelejti, hogy valaha ismert.
Ha nem zártad le, próbálj meg esetleg egy találkozót vagy telefonbeszélgetést kérni tőle, hogy rendezzétek a dolgosítókat normálisan.
Ez így nagyon cink...
8/8 anonim válasza:
Na ezért nem vagyok fent a közösségi oldalon. Kamu profil, kamu sztori.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!