Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnyán beszélek, hangosan és idegesítően nevetek és még sorolhatnám. Így van esélyem a fiúknál? :D
Na szóval...
(Sajnos) a csúnya szavak mára már annyira belevésődtek a szótáramba,hogy fel sem tűnik amikor káromkodok egy szaftosat :D
A röhögésemet.nem firtatnám.Azt hallani kellene hogy megértse valaki.
Elsőre lehet egy beképzeld,nagyszájú tini p@csának tűnök....De nagyon kedves és aranyos tudok lenni :) (Reklém helye :D) A humorom elviselhető kategoriába sorolható (Bár néha eléggé fárasztó....)
Szeretni azt tudok de nagyon :D
A kerdesem az lenne...Hogy tetszhetek így akárkinek is?Vagy inkább változtassak magamon? :)
A válaszokat előre is nagyon nagyon köszi!
Jézusom
Elmennék veled kocsmázni de kb ennyi
Elég visszataszító lehetsz a leírtak alapján
Nekem bejönnél, bár így látatlanba ez bátor kijelentés.
F
A kedves, aranyos lányok nem káromkodnak. Vagyis biztos nem sokszor. Ezen nagyon gyorsan változtass. Eléggé kiábrándító.
Ha fárasztó a humorod (nagyon sok ilyet láttam), akkor szünetelj egy darabig. Ami a nevetést illeti: tényleg kérdezz rá valakire, hogy elviselhető e a nevetésed.
15/L
bas zki, ha anyám előtt viszafogod magad és nem azt mondod hogy te köcs ög gyere ide, akkor nem :'D
18/f
"A kedves, aranyos lányok nem káromkodnak."
Ez nem igaz. En mar ugyan nem vagyok lany, ketgyerekes anyuka vagyok, es kedves es aranyos vagyok (nem csak en gondolom igy magamrol, hanem a kornyezetem is), es ugy tudok karomkodni, mint egy kocsis. Igy eresztem ki a gozt. Olyan jol esik, komolyan, kimegy vele a feszko. Kell a lelki bekemhez na. Szoval nem igaz, hogy nem karomkodnak a kedves aranyos lanyok (asszonyok).
(Sokszor a gyerekek jelenleteben a "ku...eletbe" helyett "kutyafajat" mondok, de hat az azert nem olyan...)
Kedves 5-ös!
Tudom nem kell hogy mindenkinek tetszen a személyiségem.
Na de az hogy normálatlannak titulálsz felbeszta az agyam...
Nem mindenki tud kedves és aranyos lenni.Te például *urvára nem vagy az :) Pacsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!