Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy ne legyek ez az idegesítően kisajátító/ragaszkodó barátnő? :D
Nem szoktam behisztizni, hogy ha épp mással van elfoglalva, stb, lerendezem magamban, de tegnap úgy amúgy is nagyon hisztis voltam, és már kiakadtam, ha eltűnt fél órára vagy többre és már teljesen bemagyaráztam, hogy van jobb dolga, biztos más lánnyal van, pedig tudom, hogy nem. Csak a napokban valamiért sokkal de sokkal jobban ragaszkodom hozzá, viszont nem szeretnék az a tipikus idegesítő barátnő lenni :D
Lehet az is rásegített, hogy távkapcsolat, a suli miatt a héten alig beszéltünk, és nagyon hiányzik, de akkor sem akarom ilyen miatt elveszíteni
Én mindent megadtam volna hogy ilyen barátnőm legyen akit érdekel mi van velem, hiányzok neki, stb, de pont az ellenkezője jutott nekem. Nem is volt hosszúéletű a dolog.(1 év 2 hónap)
16F
néha érdeklődj, de ha látszik, hogy nem ér rá/ vagy tudod, hogy más dolga van, akkor ne is tetézd tovább.
Próbálj ne ilyen dolgokra gondolni, hogy más lánnyal van, bizalom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!