Fura, ha nincs igényem reklámozni magam?
Nincs Fb-m, Instagramom, sem más közösségi oldalam. A telefonszámom is csak a családom és a munkahelyem tudja.
A legtöbb ismerősöm állandóan fotóz (magát és minden mást), blogol, vlogol, a reggeli kávéjától kezdve a legutóbb látott filmig mindent megoszt, posztol, majd kijelenti, aki nem ezt teszi, annak minden bizonnyal nincsen élete, és azért nem oszt meg semmit, mert nincs mit. Néhányan még híresek is szeretnének ezáltal lenni (pedig a piac már betelt).
Nem mondanám, hogy nincs életem, nemrég jöttünk haza egy több hetes nyaralásról, csak én épp nem szórtam teli képekkel a webet.
Nem érzek késztetést arra se, hogy magamat fényképezzem, arra, hogy ezt meg is osszam, ha mégis megteszem, még annyira se. Aki látni szeretne, az majd megnéz magának élőben.
23l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!