Csak nekem van "elegem" a mai tinik stílusából?
Bár én is tini vagyok , ( 15/L ) de néha úgy érzem , hogy én nagyon nem vagyok olyan mint ők,egyszerűen úgymond nem illek ebbe a világba. Ugyanis , már természetessé vált a cigi , pia, szex , többeknél már drog... rossz látni ahogy bánnak egymással , felnőttekkel is. Utcán ismeretlennek is képesek beszólni,sőt ne adj isten megverni..és ezek mellé társul nagyon szemtelen és undorító stílus ,a kétszínűség és a szánalmas viselkedés és aki nem olyan, mint ők , bántják ,megalázzák és kiközösítik.
Ők szabályosan szeretnek gyűlölni.
Miért? Miért van ez? Miért az lesz menő , aki pontosan ugyanilyen?
Hibás felfogás, kérdező. Pontosan ez vezetett a sok vallási indíttatású népirtáshoz, statáriumhoz, stb. Mindenki meg volt győződve a SAJÁT igazáról, és nem volt hajlandó elfogadni a másét.
Mondok más példát is. Itt van a cigányság. Utáljuk őket, mint a szart, és meg vagyunk győződve róla, hogy a mi életmódunk a helyes, míg az övék megvetendő. Ugyanakkor, ha megnézed, mi fogyatkozunk, ők pedig szaporodnak. Ergo az ő életmódjuk sikeresebb evolúciós szempontból, hiszen ők túlélik a megváltozott körülményeket, mi meg kipusztulunk.
Szóval az, hogy te így látod, korántsem jelenti, hogy nálad van a bölcsek köve.
Bírom a 21-es válaszolót !XDD
A cigányok azért hatékonyabbak mert ők már 6 -7 évesen is képesek szaporodni ,emellett akár 10-nél is több kölyköt kitudnak hordani xdd
Még a magyar ember legfeljebb 4-et (elvileg xdd)
Ergó,csak a szaporodásuk miatt vannak többen Magyarországon !:)
Ja...meg azért is mert ők közül kerülnek ki a gyilkosok legtöbbször,bár mit beszélek én itt amikor a mai ember képes a saját testvérét is leszúrni csak azért mert nem kap meg valamit XDDDD
És az ilyenek még embernek merik nevezni magukat ?Az állattok különbbűl viselkednek XDD
Ergó,hogy ha így halad Magyarország ....várj-várj ,pontosítok drágám !
AZ EGÉSZ VILÁG!:3
Akkor úgy kb... nem is kell 100 év és kipusztulunk !YEEJ!^^
Ja és amúgy köszönöm a dicsérő és kedves szavakat a kérdezőtől !:)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!