Elegem van az emberekből! Mit tegyek?
Elegem van az egész emberiségből! Minden ember mindig csak a szemünkbe hazudik, majd a hátunknál kibeszél. Manapság csak kinézet és anyagi helyzet érdekel mindenkit, aki nem megfelelő az elvárásoknak, azt 'küldik a süllyesztőbe'! Mindenki tehetséges, szép, vicces,sikeres, csak én nem. Kicsesztek az égiek velem elégge, ezt mondhatom... Mindenki mindig csak hazudik, csak dicsekedik, és a saját érdekeit nézi. Ahány barátom van, ha már nevezhetőek egyáltalán annak, mindig csak úgy elkezdenek beszélgetni, rám sem köszönnek, és SOHA SENKI meg nem kérdezk, hogy "Te, ..., hogy vagy?". Rögtön belekezdenek a panaszukba vagy dicsekedésükbe, és meg nem állnak! Manapság senkiben sem lehet bízni, még saját magunkban sem, esküszöm. Senki sem ismeri a "köszönöm" meg "bocsánat" szót, mindenki szótárja csak abból áll, hogy pénz! Minden kétszínű, mindenhol csak a külső és a pénz számít, az a normális ha fűnek-fának hazudsz, mindenkit megbántassz, majd /JOBB ESETBEN/ kéred a bocsánatot, persze semmit sem tanulva ebből! Senkit nem érdekel más testi- és lelki épsége, csak legyen valaki akinek dicsekedhet és panaszkodhat! LEHET én gondolkodom elalvultan, lehet én születtem rosszkor, rossz helyen, lehet csak én gondolom ezt, de nagyon elegem van az egész emberiségből, és legszívesebben eltűnnék örökre, amúgy sem keresnének.
Egy lány, akinek egyszerűen csak elege van mindenből és mindenkiből.
Nekem is elegem van belőlük. Bár lehet nekem más miatt. Én azt nem szeretem bennük, hogy a fogalomtárukból teljesen hiányzik pár szó: szeretet, békesség, tisztesség, együttérzés, megbocsájtás, kedvesség.
Manapság az az értékrend, mekkora szerszámod, vagy melled van, milyen telód. Ezek mind fontosabbak nekik.
Úgy érzem állatok szintjére süllyedt az ember.
Köszöm a kommenteket.
Sajnos hónapok óta nem vagyok képes tisztábban látni a helyzetet, pedig próbáltam. Mintha egy gödörbe estem volna, amiből mikor majdnem kijutok, visszahúznak.
Kérdező, én ugyanígy vagyok mint te, nagyon szimpatikus a kérdésed!!! Ha lehetne, most adnék zöld pacsit!!!
A javaslatom az, hogy élj úgy, ahogy én!!! Kerüld el messzire az embereket, ne érintkezz velük többet, mint amennyit feltétlenül szükséges, válassz olyan munkakört, ahol egyetlen másik ember sincs. Ha pedig kimozdulsz, járkálj olyan helyekre, ahova élő ember nem teszi be a lábát! Nekem is vannak ilyen helyeim, egyik jobb mint a másik, egyetlen emberrel se találkozok, és elhiheted, maximálisan nyugodt és elégedett vagyok olyankor!
Szóval NEM lehetetlen a dolog, és hosszútávon nagyon megtérül!!! A #2 válaszadóval meg ne foglalkozz, csak egy moslék troll.
A média által a társadalom át lett nevelve az egész világon.
Gátlástalan fogyasztó pr0litömeg lett az emberekből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!