Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Elegem van az emberekből! Mit...

Elegem van az emberekből! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Elegem van az egész emberiségből! Minden ember mindig csak a szemünkbe hazudik, majd a hátunknál kibeszél. Manapság csak kinézet és anyagi helyzet érdekel mindenkit, aki nem megfelelő az elvárásoknak, azt 'küldik a süllyesztőbe'! Mindenki tehetséges, szép, vicces,sikeres, csak én nem. Kicsesztek az égiek velem elégge, ezt mondhatom... Mindenki mindig csak hazudik, csak dicsekedik, és a saját érdekeit nézi. Ahány barátom van, ha már nevezhetőek egyáltalán annak, mindig csak úgy elkezdenek beszélgetni, rám sem köszönnek, és SOHA SENKI meg nem kérdezk, hogy "Te, ..., hogy vagy?". Rögtön belekezdenek a panaszukba vagy dicsekedésükbe, és meg nem állnak! Manapság senkiben sem lehet bízni, még saját magunkban sem, esküszöm. Senki sem ismeri a "köszönöm" meg "bocsánat" szót, mindenki szótárja csak abból áll, hogy pénz! Minden kétszínű, mindenhol csak a külső és a pénz számít, az a normális ha fűnek-fának hazudsz, mindenkit megbántassz, majd /JOBB ESETBEN/ kéred a bocsánatot, persze semmit sem tanulva ebből! Senkit nem érdekel más testi- és lelki épsége, csak legyen valaki akinek dicsekedhet és panaszkodhat! LEHET én gondolkodom elalvultan, lehet én születtem rosszkor, rossz helyen, lehet csak én gondolom ezt, de nagyon elegem van az egész emberiségből, és legszívesebben eltűnnék örökre, amúgy sem keresnének.

Egy lány, akinek egyszerűen csak elege van mindenből és mindenkiből.

2017. jún. 17. 21:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is elegem van belőlük. Bár lehet nekem más miatt. Én azt nem szeretem bennük, hogy a fogalomtárukból teljesen hiányzik pár szó: szeretet, békesség, tisztesség, együttérzés, megbocsájtás, kedvesség.

Manapság az az értékrend, mekkora szerszámod, vagy melled van, milyen telód. Ezek mind fontosabbak nekik.

Úgy érzem állatok szintjére süllyedt az ember.

2017. jún. 17. 21:28
 2/8 anonim ***** válasza:
52%
Ha van lehetőséged, vasárnapra maradj egy kicsit egyedül, menj el sétálni, vagy ami tetszik, és nap végén kényelmesen hátradőlve egy üdítő, tea vagy sör mellett olvasd el újra a kérdésed kommentárját. Van ebben indulat és túlzás, egy békésebb lelki állapotban talán konkrétabban meg tudod fogalmazni a problémádat, ha nem is fényesebben, de tisztábban látod a helyzetet.
2017. jún. 17. 21:34
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszöm a kommenteket.

Sajnos hónapok óta nem vagyok képes tisztábban látni a helyzetet, pedig próbáltam. Mintha egy gödörbe estem volna, amiből mikor majdnem kijutok, visszahúznak.

2017. jún. 17. 21:37
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, én ugyanígy vagyok mint te, nagyon szimpatikus a kérdésed!!! Ha lehetne, most adnék zöld pacsit!!!

A javaslatom az, hogy élj úgy, ahogy én!!! Kerüld el messzire az embereket, ne érintkezz velük többet, mint amennyit feltétlenül szükséges, válassz olyan munkakört, ahol egyetlen másik ember sincs. Ha pedig kimozdulsz, járkálj olyan helyekre, ahova élő ember nem teszi be a lábát! Nekem is vannak ilyen helyeim, egyik jobb mint a másik, egyetlen emberrel se találkozok, és elhiheted, maximálisan nyugodt és elégedett vagyok olyankor!

Szóval NEM lehetetlen a dolog, és hosszútávon nagyon megtérül!!! A #2 válaszadóval meg ne foglalkozz, csak egy moslék troll.

2017. jún. 17. 21:45
 5/8 anonim ***** válasza:
88%

A média által a társadalom át lett nevelve az egész világon.

Gátlástalan fogyasztó pr0litömeg lett az emberekből.

2017. jún. 18. 06:24
 6/8 anonim válasza:
14%
Keress új barátokat. Nehéznek hangzik? Az jó, mert nem az, csak szeretjük annak hinni.
2017. jún. 20. 18:38
 7/8 anonim válasza:
100%
Szia! Én tudok segíteni! Igen ez sajnos így van, mindenki a pénz felé van hajtva! Egoból, testből élnek és aki nem olyan mint ők eltiporják! De van egy nagyon jó hírem, neked szívből és lélekből kell, hogy élj, csak ezzel győzhetsz! És ajánlanám is a Krisnásokat,jógásokat biztossan vannak a közeledben is, nézz utánna, ők az önvalót erősítik ki benned és ezzel föléjük kerülsz! Mert a lelki hatalmat nem tudják a pénzzel legyőzni!
2022. jún. 20. 15:12
 8/8 anonim ***** válasza:
egyetértek veled ..sajnos ez így van,pont így tapasztaltam én is . egy mondhatni barátom volt ,mostanra csak volt ..a gyomrom is görcsbe rándul mikor ránézek,vagy ha meglátom. a dicsekvés a nagyarcúság ,irigység..tökre 180 fokot fordult a személyisége ,már nem az akinek megismertem. közbe meg azt érezteti hogy velem van a hiba. ha valamiben igaza volt ,minig hangsúlyoztam hogy igen ,neki van igaza ,fordított esetben ilyenre nem is számíthattam. egy barátnak bíztatni kellene ,nem hülyét csinálni belőlem ,vagy úgy random a másikból és éreztetni azt hogy nem vagyok elég jó. pedig amiben tudtam támogattam..minden baromságát meghallgattam ,együttéreztem vele ,Ő meg le se szrt ha bármit is próbáltam volna vele megosztani, instant ignorált. vannak alapelvei az embernek ,viselkedéssel és minden mással kapcsolatban . sokszor fel nem tudom fogni azt amit mások szemrebbenés nélkül megtesznek másokkal szemben,hogy vajon milyen etikai és morális ismeretek alapján cselekednek ,gondolkodnak(?)
2023. jan. 13. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!