Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak nekem van "elegem" a mai...

Csak nekem van "elegem" a mai tinik stílusából?

Figyelt kérdés

Bár én is tini vagyok , ( 15/L ) de néha úgy érzem , hogy én nagyon nem vagyok olyan mint ők,egyszerűen úgymond nem illek ebbe a világba. Ugyanis , már természetessé vált a cigi , pia, szex , többeknél már drog... rossz látni ahogy bánnak egymással , felnőttekkel is. Utcán ismeretlennek is képesek beszólni,sőt ne adj isten megverni..és ezek mellé társul nagyon szemtelen és undorító stílus ,a kétszínűség és a szánalmas viselkedés és aki nem olyan, mint ők , bántják ,megalázzák és kiközösítik.

Ők szabályosan szeretnek gyűlölni.

Miért? Miért van ez? Miért az lesz menő , aki pontosan ugyanilyen?

2017. aug. 29. 09:12
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

látod? ez is egy jó pont :)

és a kiközösítés régen nem alaptalan volt , vagy nem azért , mert máshogy öltözködik..

2017. aug. 29. 21:21
 12/22 anonim ***** válasza:

Valóban nem minden esetben az öltözködése miatt.

Volt ahol a bőrszíne miatt.

Vagy mert másban hitt.

Vagy mert máshogy volt vágva a haja.

Vagy mert szakállas volt.

Vagy mert furcsa szokásai voltak...

Látod, nem változtunk, csak abban, hogy most már nem megöljük azt aki különbözik (jobb esetben), hanem nem beszélünk hozzá.

Régen a királyok/nemesek szóba álltak olyannal, akinek a ruhája nem a legjobb szabók álltal lett készítve? :) Az értelmiségi gyerekek azokkal, akiken egy szakadt rongy volt az iskolában? Na ugye. :D

2017. aug. 29. 21:36
 13/22 A kérdező kommentje:

akkor átfogalmazom a kérdést.. :D

"Miért ilyen az emberiség?"

2017. aug. 30. 10:24
 14/22 anonim ***** válasza:

Hogy ezt megértsd, nagyon messzire kell visszanyúlni, és körülnézni Evolúció bácsi vegykonyhájában.

Az ember csoportosan élő állat. Meg kell felelnie a csoport, a közösség érdekeinek, s meg kell felelnie a saját egyéni érdekeinek is. Ez a furcsa kettősség határozza meg a társaságba, az életbe való beilleszkedésünk korlátait, lehetőségeit. Kamaszkorban evolúciós okokból az egyéni érdekek kerülnek előtérbe, megnő az agresszió szintje, lázadó, határfeszegető életmód a jellemző. Felnőttkorban szabálykövetőbbek, a társadalmi érdeket jobban szem előtt tartó életet élünk, és lehetőleg kiközösítjük a deviáns, hátráltató egyéneket.

2017. aug. 30. 14:54
 15/22 anonim ***** válasza:
Egyébként meg Te is ember vagy, kérdező, és ugyanúgy lenézed, elítéled, "kiközösíted" a te felfogásoddal nem egyező fiatalokat, mint ők téged. :-))
2017. aug. 30. 14:56
 16/22 anonim ***** válasza:
65%

Halihó !:3

Hát úgy veszem észre egy újabb reálisan látó emberkét találtam ,normális vagy ,sőt még okosabb is mint azok a gerinctelen embernek nevezett lények ^^

A mai világ el van rontva az ilyen "szemetekkel ",nem kell törődni velük hisz előbb-utóbb saját magukat pusztítják el ,bár remélem te nem fogsz az ilyen emberekhez csatlakozni :3

Ők azért váltak ilyené ,mert barátokat akartak ...és hát a felszínesség itt mutatkozik be ,bármit megtettek azért hogy

szociális mi voltukat megőrizzék :3

Előbb -utóbb úgy is mind megd@glik ,végül is felakasztják amiatt magukat ,mert nem kapták meg az új Iphonet ,vagy valaki beszólt nekik a suliban xddd

Addig is Bye Bye :P

2017. aug. 30. 18:19
 17/22 A kérdező kommentje:
Haha , utolsó , nagyon tetszik a megfogalmazásod XDD♥♥Egyetértek veled.. az élet múló dolog :D
2017. aug. 30. 19:23
 18/22 A kérdező kommentje:

15-ös :D :)

Csak annyi , hogy tudom , hogy az én gondolkozás módom a normális. Talán nekem valamivel több jogom van lenézni egy 13 éves riba**ot.. ( ha lehet igy mondani ) mint forditva :D

2017. aug. 30. 19:39
 19/22 anonim ***** válasza:
Pont hogy tiéd a nem normális, ha ellent mond a többségnek, de mindegy. :D
2017. aug. 30. 20:42
 20/22 A kérdező kommentje:

attól , mert a rosszat követi mindenki , még nem az a normális. És ezt te is jól tudod ☺

További szép estét! ☺

"A hazugság akkor is hazugság , ha mindenki elhiszi és ezt mondja. Az igazság pedig akkor is igaz, ha senki nem hiszi el"

2017. aug. 30. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!