Csak nekem van "elegem" a mai tinik stílusából?
Bár én is tini vagyok , ( 15/L ) de néha úgy érzem , hogy én nagyon nem vagyok olyan mint ők,egyszerűen úgymond nem illek ebbe a világba. Ugyanis , már természetessé vált a cigi , pia, szex , többeknél már drog... rossz látni ahogy bánnak egymással , felnőttekkel is. Utcán ismeretlennek is képesek beszólni,sőt ne adj isten megverni..és ezek mellé társul nagyon szemtelen és undorító stílus ,a kétszínűség és a szánalmas viselkedés és aki nem olyan, mint ők , bántják ,megalázzák és kiközösítik.
Ők szabályosan szeretnek gyűlölni.
Miért? Miért van ez? Miért az lesz menő , aki pontosan ugyanilyen?
látod? ez is egy jó pont :)
és a kiközösítés régen nem alaptalan volt , vagy nem azért , mert máshogy öltözködik..
Valóban nem minden esetben az öltözködése miatt.
Volt ahol a bőrszíne miatt.
Vagy mert másban hitt.
Vagy mert máshogy volt vágva a haja.
Vagy mert szakállas volt.
Vagy mert furcsa szokásai voltak...
Látod, nem változtunk, csak abban, hogy most már nem megöljük azt aki különbözik (jobb esetben), hanem nem beszélünk hozzá.
Régen a királyok/nemesek szóba álltak olyannal, akinek a ruhája nem a legjobb szabók álltal lett készítve? :) Az értelmiségi gyerekek azokkal, akiken egy szakadt rongy volt az iskolában? Na ugye. :D
akkor átfogalmazom a kérdést.. :D
"Miért ilyen az emberiség?"
Hogy ezt megértsd, nagyon messzire kell visszanyúlni, és körülnézni Evolúció bácsi vegykonyhájában.
Az ember csoportosan élő állat. Meg kell felelnie a csoport, a közösség érdekeinek, s meg kell felelnie a saját egyéni érdekeinek is. Ez a furcsa kettősség határozza meg a társaságba, az életbe való beilleszkedésünk korlátait, lehetőségeit. Kamaszkorban evolúciós okokból az egyéni érdekek kerülnek előtérbe, megnő az agresszió szintje, lázadó, határfeszegető életmód a jellemző. Felnőttkorban szabálykövetőbbek, a társadalmi érdeket jobban szem előtt tartó életet élünk, és lehetőleg kiközösítjük a deviáns, hátráltató egyéneket.
Halihó !:3
Hát úgy veszem észre egy újabb reálisan látó emberkét találtam ,normális vagy ,sőt még okosabb is mint azok a gerinctelen embernek nevezett lények ^^
A mai világ el van rontva az ilyen "szemetekkel ",nem kell törődni velük hisz előbb-utóbb saját magukat pusztítják el ,bár remélem te nem fogsz az ilyen emberekhez csatlakozni :3
Ők azért váltak ilyené ,mert barátokat akartak ...és hát a felszínesség itt mutatkozik be ,bármit megtettek azért hogy
szociális mi voltukat megőrizzék :3
Előbb -utóbb úgy is mind megd@glik ,végül is felakasztják amiatt magukat ,mert nem kapták meg az új Iphonet ,vagy valaki beszólt nekik a suliban xddd
Addig is Bye Bye :P
15-ös :D :)
Csak annyi , hogy tudom , hogy az én gondolkozás módom a normális. Talán nekem valamivel több jogom van lenézni egy 13 éves riba**ot.. ( ha lehet igy mondani ) mint forditva :D
attól , mert a rosszat követi mindenki , még nem az a normális. És ezt te is jól tudod ☺
További szép estét! ☺
"A hazugság akkor is hazugság , ha mindenki elhiszi és ezt mondja. Az igazság pedig akkor is igaz, ha senki nem hiszi el"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!