Ezek az önértékelési zavar tünetei?
Figyelt kérdés
Nagyon nehezen nyílok meg ismeretlen társaságban, viszont ha csak 1-2 emberrel találkozok, egészen jól kommunikálok. Ha rossz napom van, sírtam is esetleg, akkor is mindenkinek erõn felül segítek, tanácsot adok.
Kedves vagyok mindenkivel, abszolút nincsenek elõítéleteim. Ha valaki megbánt, szörnyen érzem magam.
Párkapcsolatba se merek belekezdeni, félek, nem vagyok túl jó a másik félhez, nem vagyok elég szép.
Ez az önértékelési zavat tünetei?
16/L
2017. aug. 26. 22:41
1/1 anonim válasza:
Igen. És legyél bevállalósabb, mert minden ember csak átlagos, összességében pontosan ugyanannyira okos, ügyes, szép, mint te vagy. Biztos, hogy van, akinek pont te vagy szimpatikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!