Gonda9 kérdése:
Önértékelési zavarom van? Nemtudom miből alakult ez ki de nagyon leértékelem magam szinte sose vagyok boldog
Figyelt kérdés
Mindenki mást eltudok fogadni csak magamat nem. Nemtetszik a bőröm(miteszeres az arcom) nemtetszik a testalkatom( eddzek is) és 2 oldalt kopaszodok mindössze 18 évesen. Hogyan tudnám magam elfogadni?2017. máj. 20. 11:16
1/3 anonim válasza:
Irány a plasztikázás akkor...vagy a lesz@rom, ilyen vagyok hozzáállás és teszed a dolgodat-éled életed.
Keresd azt, akinek így kellesz majd.
3/3 anonim válasza:
Én azért elmennék egy tesztoszteron vizsgálatra a helyedben! Vérvételből kiderül ha ezzel baj van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!