Csak szerintem igénytelen szóhasználat az, hogy voltam "hugyozni"?
Figyelt kérdés
Én férfi vagyok,de én pisilni szoktam,a ló szokott hugyozni.2017. aug. 24. 20:40
1/19 anonim válasza:
Valóban nem túl emelkedett a szó.
2/19 anonim válasza:
Hát, én még azt sem türöm el, fóleg ha férdi, ha bejelenti valaki megyek pisilni.... senkut nem erdekel...
Max kinegyek mosdóba/ vagy a wc belefér ... többi az mi d igénytelen....
3/19 anonim válasza:
Hasonlatos a 'brunyálni' és a 'dobok egy sárgát' kifejezésekhez, amiket szintén nem illik az asztalnál használni.
4/19 anonim válasza:
Nem szep beszed a karomkodas. :-\
5/19 A kérdező kommentje:
Már nőtől is hallottam ezt a kifejezést..
2017. aug. 24. 20:49
6/19 anonim válasza:
"Kő hokiznom, de jót hokiztam,behokizok" pultosként már megszoktam de először csak lestem .
7/19 anonim válasza:
Nem sokkal jobban bejön amikor valaki csak annyit mond, hogy kimegyek, elmegyek v. voltam a mosdóban.
A részletek nem érdekelnek.
9/19 anonim válasza:
Hát elég paraszt, az biztos. Én nem is szeretem, inkább azt mondom, hogy megyek fosni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!