Verbális önvédelem, hogyan?
Figyelt kérdés
Sajnos olyan személyiség vagyok, aki nem tudja magát verbálisan megvédeni, inkább hallgatok. Egyik ismerősömtől rendeltem olyan termékeket, amiknek természetesebb anyagokat tartalmaz. Olyan rendes volt velem, h megosztottam a közösségi oldalon a termékeit és írtam mellé megjegyzést, h mennyire örülök a termékeknek és remélem hasznomra válnak. A csajszit úgy meghatotta, h szintén kitette az oldalára, majd ezt a "barátnőim" látták és egyből jöttek a szövegeikkel, h milyen nyalizós vagyok, meg mi ez a szöveg. Szóval jöttek a gúbyos megjegyzések. Én csak annyit válaszoltam, h nem gondoltam, h ennyire fáj a kedvesség 😅 Többet nem tudtam reagálni, nem is szerettem volna. Tudom, h semmi közük hozzá és nem szabadna, h érdekeljen, de mégis... Hogy lehetnék kicsit jobb az önvédelemben? Köszi a válaszokér 🙂2017. aug. 23. 11:00
1/7 anonim válasza:
Szerintem a legjobb onvedelem a lesz@ras. Inkabb azt tanuld meg hogy hogyan kell emelt fovel helyzetektol elsetalni, ugy hogy belexarsz. Hidd el semmi nem bosszantja ugy a masikat mintha felul emelkedsz rajta es nincs reakciod. Persze ezt is meg kell tanulni. Megtanulhatod a verbalis onvedelmet, de annak csak veget nem ero vitatkozas veszekedes, beszolongatas lesz a vege, es a vegen megint csak te huzod a rovidebbet foleg egyebkent is egy visszahuzodobb csendesebb alkat vagy.
2/7 anonim válasza:
Úgy gondolom, az adott helyzetben teljesen jól reagáltál; nem kell ennél több, a kevesebb pedig olyan, mintha behódoltál volna a rosszindulatuknak.
3/7 A kérdező kommentje:
Csak picit bánt, h én sose szólom le egyiknek sem a stílusát vagy a tetteit, pedig azokra lehetne elég megjegyzést tenni... Belém meg egyfolytában belém kötnek... Már szinte el sem mondok inkább nekik dolgokat, ha valami olyan történik velem.
2017. aug. 23. 12:08
4/7 anonim válasza:
Írigyek, mert örülsz, mert van pénzed rendelni, mert kifejezted magad, s a nőnek inponált. Irigyek, erről szól a tørténet. Helyedben még rákontráznék, újra írnék a hölgynek valamit, s ezzel kifejezed, hogy nem érdekel a többiek véleménye.
5/7 A kérdező kommentje:
Haha, természetességként írtam is a csajszi képe alá,h még 1x köszönöm és nagyon megvagyok elégedve, h ilyen gyorsan betudta szerezni a rendelésemet. Akkor ez jó kontra is volt :) Legalább lesz min csámcsogni.
2017. aug. 23. 12:39
6/7 anonim válasza:
Jó úton jársz, csak így tovább! Ne játszd a sértődöttet azért, mert mások hülyén reagálnak.
7/7 anonim válasza:
Igen, a lényeg hogy beszéljenek rólad. Ők meg gyávák, megtenni dolgokat, mert: hú, mit fog szólni béla, na inkább visszavonulok a barlangomba,meghúzom magam, nehogy béla megszóljon.
Nincs is más örömük csak másokon csámcsogni, valószínüleg informáltak a celebek hibáiról, amit halottak, olvastak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!